cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,253
- Puanı
- 1,060
İlk sezonu harika idiÇok soğuk.Nerede o eski ortam.
İlk sezonu harika idiÇok soğuk.Nerede o eski ortam.
Onun paylaştığında yok ama hazırlanan ana afişte var;
Aynen sonradan kendisi de bazılarında varım iyi bari demiş.
O kadar afiş yapmaktan kafaları karıştı @cokiyitvciAynen sonradan kendisi de bazılarında varım iyi bari demiş.
Aynen ama tüm afişe yine de FİRUZE de konmalıydı.O kadar afiş yapmaktan kafaları karıştı @cokiyitvci
2011 de çıkınca kafaları karışıyor böyle hatalar normal Yapım şirketi değişince D prodüksiyon ardından Süreç film şimdi Poll films @cokiyitvciAynen ama tüm afişe yine de FİRUZE de konmalıydı.
En iyi ilk sezon yani D Media idi.2011 de çıkınca kafaları karışıyor böyle hatalar normal Yapım şirketi değişince D prodüksiyon ardından Süreç film şimdi Poll films @cokiyitvci
Yapım şirketinin alışamaması gibi durumlar var Yapım şirketi değişince @cokiyitvciEn iyi ilk sezon yani D Media idi.
Halen kararsızım sinemaya gidip gitmemek de.Yapım şirketinin alışamaması gibi durumlar var @cokiyitvci
Ben gideceğim çünkü medya planlama öğretmeni söyledi Yapım şirketi değişince dizilerde ise bir 120 bölüm devam etmeli filmde de sıkıntılar olabilir o yüzden izlemeden anlanmaz @cokiyitvciHalen kararsızım sinemaya gidip gitmemek de.
Tabii değişir. Son tanıtım iyiydi.Ben gideceğim çünkü medya planlama öğretmeni söyledi Yapım şirketi değişince dizilerde ise bir 120 bölüm devam etmeli filmde de sıkıntılar olabilir o yüzden izlemeden anlanmaz @cokiyitvci
Yarın son anda caymazsam gideceğim sinemaya film için.Galası dün yapıldı @cokiyitvci
Galası dün yapıldı @cokiyitvci
Kayıpları anması harika olmuş. Çok hüzünlü.
Keşke sabah 11’i seçseymişimKayıpları anması harika olmuş. Çok hüzünlü.
Ben de sabah 11 gidecektim son anda işim çıktı.Keşke sabah 11’i seçseymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?