Sihirli Annem Geldi Geniş Aile Gitti

Admin bunun yerimi bilmiyorm fakat bazı internet sitelerinde adanalının STAR TV de yeniden başlayacagını gördüm vikipedi gibi güvenilir bir sitede bunu yazmış doğruluk ihtimali nedirBaşlarsa ne zaman ağlar

Admin bunun yerimi bilmiyorm fakat bazı internet sitelerinde adanalının STAR TV de yeniden başlayacagını gördüm vikipedi gibi güvenilir bir sitede bunu yazmış doğruluk ihtimali nedirBaşlarsa ne zaman ağlar
Yalan haber. Öyle bir şey söz konusu değil şimdilik :)

Zaten Maraz Ali'yi yani Mehmet Akif Alakurt'u öldürdüler son bölümde. Tekrar başlama ihtimali gelecekte de yok bence...

O yalan haber. Kesinlikle öyle birsey olamaz, cünkü Oktay Kaynarca "Nuri" dizisinde oynuyor. Ve Mehmet Akif Alakurt gelecek sezonda "Reis" adli dizisinde oynayacak. Selin Demiratar'da yeni bir dizide oynar gelecek sezon büyük ihtimalle. Serenay Sarikaya ise "Lale Devri" dizisinde oynuyor.

O yalan haber. Kesinlikle öyle birsey olamaz, cünkü Oktay Kaynarca "Nuri" dizisinde oynuyor. Ve Mehmet Akif Alakurt gelecek sezonda "Reis" adli dizisinde oynayacak. Selin Demiratar'da yeni bir dizide oynar gelecek sezon büyük ihtimalle. Serenay Sarikaya ise "Lale Devri" dizisinde oynuyor.
Selin Demiratar zaten dizinin ikinci sezonunda ölmüştü :) Serenay Sarıkaya da son sezonda yoktu. Zaten Serenay Sarıkaya çıktıktan sonra dizinin reytingleri taban yaptı...

Adanalı olmazsa Reis'i izleriz hacı Mehmet Akif Alakurt (maraz ali) varsa her türlü izleriz karizmayı kest[&:]

Baya bir konu dışı olmuş burası galiba...

Konuya gelirsek Sihirli Annem'in cuma 20:00'de iş yapamayacağı açık, cuma yavaş yavaş iddialı bir gün olma yolunda... Artık 2 güçlü dram var, bunların arasında bir çocuk işinin yeri yok ama ben bu iki diziyi de izlemeyeceğimden ilk hafta bakabilirim...

Gençler Feriha,büyükler Hanım izlerken çocuklara kumanda kalır mı ?

Baya bir konu dışı olmuş burası galiba...

Konuya gelirsek Sihirli Annem'in cuma 20:00'de iş yapamayacağı açık, cuma yavaş yavaş iddialı bir gün olma yolunda... Artık 2 güçlü dram var, bunların arasında bir çocuk işinin yeri yok ama ben bu iki diziyi de izlemeyeceğimden ilk hafta bakabilirim...

Gençler Feriha,büyükler Hanım izlerken çocuklara kumanda kalır mı ?

Yeni nesil çocuklar evlerde bayağı bir dominant, bence birçok evde özellikle metropollerde bu böyle :)

Bakalım çocuklarla büyüklerin savaşını kim kazanacak :)

Bu arada gençlerin de epey ilgisini çekmiş gözüküyor şu an dizi. Bence Çocuklar Duymasın'ı geçecek Sihirli Annem ilk bölümüyle.

Ben ilk bölüme bakacağımı açıkça söyleyeyim ama çileğin-toprağın yeni halleri hiç hoşuma gitmedi, yeni çocuklara alışıp alışamayacağımıza bağlı geleceği... Günü zor ama az çok izlenirse başka bir güne koyulup yola devam edebilir...

arkadaşlar ben Sihirli Annem'in ilk bölümünden sonra reytinginin düşeceğini düşünüyorum.

Ben eski günlerinin hatrına ilk 2-3 bölümünü izlerim. Sonrasında ise yine gördüğüm an çevirdiğim dizilerden biri olur :)

Favori karakterim Avni'nin yine kadroda olması önemli :):)

Yeni gelen küçük kız, çok sevimli. Çilek'i aratmaz gibi, tabi oyunculuğu da çok önemli :)

İlk bölüm, 7 civarı rating ile başlar. Sonrasında ise 4-5 rating ile devam eder diye tahmin ediyorum.

desene adminim haftaya cumartesi Cuma gününün reytinglerinde cevap rekoru kıracaz...

açıkcası ben seyredecem bu hafta geniş aileyi pt2 de ama bende tv reyting aleti olmadığı için pek fazla etkilemez