Sihirli Annem Geldi Geniş Aile Gitti

aga 8 reyting zor ya cuma günü kimse kolay kolay 8 reyting alamaz..

bence geniş aile cuma pt2 den alınır 1 2 hafta denerler sonra cumartesiye alınır yada perşembeye

8 ilk bölüm heyecanıyla gelir belki ama 2-3 hafta sonra 4-5 ratinge düşer.

Geniş Aile, bence Pazartesi'ye alınsın. Küçük Sırlar ise Cuma ikinci kuşağa alınır. İki dizi için de iyi olur.

tabi ya bu nasıl bir politika adamlar gidiyorlar kanalın en iyi dizisini pt 2 ye lıyorlar

Bence böyle olsun:

Pazartesi:
PT1- Izmir Cetesi

Sali:
PT1- Papatyam

Carsamba:
PT1 - Komedi Dükkani

Persembe:
PT1 - Dürüyenin Gügümleri

Cuma:
PT1 - Genis Aile
PT 2 - Kücük Sirlar

Cumartesi:
PT1 - Sihirli Annem
PT2 - Yavuz Bingöl ve Deniz Seki programi

Pazar:
PT1- Behzat C.

Bence böyle olsun:

Pazartesi:
PT1- Izmir Cetesi

Sali:
PT1- Papatyam

Carsamba:
PT1 - Komedi Dükkani

Persembe:
PT1 - Dürüyenin Gügümleri

Cuma:
PT1 - Genis Aile
PT 2 - Kücük Sirlar

Cumartesi:
PT1 - Sihirli Annem
PT2 - Yavuz Bingöl ve Deniz Seki programi

Pazar:
PT1- Behzat C.
Bence de en doğru program aynen bu olur :)

Bence Star bu durumda 3. kanal olacak. ATV'yi geçecek. Geniş Aile'nin saatinin değişmesi bence önemli değil. Ben yine izlemeye devam edeceğim. :) Hatta ilk önce Sihirli Annem sonra Geniş Aile'yi izleyeceğim bu durumda. :) Sihirli Annem and Geniş Aile ♥ :D

Şimdi gördüm Star Tv'de Sihirli Annem yeni bölümüyle 29 Nisan Salı saat 20.00 da dedi. :)

ArkadaşLar ben Derya. Diğer adresime giremedim.
Cüneyt İnay cvp oLarak şunu dedi;
- merhaba kardeşim. evet PT2'ye yani 22:30'a alındık, bu yaz saatiyle alakalı birazda çünkü hava 9'da kararıyor ve millet anca tv başına oturup geç uyuyor. bence sakıncası yok.
sen galiba sayfa lideriydin herkese duyurursun çünkü tek tek cevap verirsem senaryo yazamam, sevgiler.
(DERYA)facebooktan aldım

ArkadaşLar ben Derya. Diğer adresime giremedim.
Cüneyt İnay cvp oLarak şunu dedi;
- merhaba kardeşim. evet PT2'ye yani 22:30'a alındık, bu yaz saatiyle alakalı birazda çünkü hava 9'da kararıyor ve millet anca tv başına oturup geç uyuyor. bence sakıncası yok.
sen galiba sayfa lideriydin herkese duyurursun çünkü tek tek cevap verirsem senaryo yazamam, sevgiler.
(DERYA)facebooktan aldım

gerçekten onun cevabımı bu