Sihirli Annem Geldi Geniş Aile Gitti

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
860
Ekranların sevilen komedilerinden Geniş Aile, Sihirli Annem gelince ikinci kuşağa alındı.

Koyu Bilal ve Cevahir'in komik çekişmelerini anlatan karikatür komedi türündeki Geniş Aile, Cuma akşamları birinci kuşakta yayın hayatına devam ediyordu. Tekrar bölümleriyle iyi rating getiren Sihirli Annem, yeni hikayeleriyle ekranlara dönüp, bir de Cuma 20:00'a yerleştirilince ilk sihirlenen Geniş Aile oldu. Dizi, 29 Nisan Cuma akşamından itibaren 22:30'da yayın hayatına devam edecek
Not: Kaynak DiziFilm

Hayırlı olsun. Umarım iki dizi de başarılı olurlar. Komedi Dükkanı'nı Çarşamba'ya almalarının sebebi buymuş demek.

Sihirli Annem ilk 10'a girecektir. Geniş Aile de rakiplerin azlığında daha başarılı olabilir.

Ama bence Sihirli Annem, Cumartesi yayınlansaydı ilk 3 garanti gibi bir şeydi. Yapımcı, Yahşi Cazibe'yi düşürmek için böyle bir karar aldı ama bence yanlış.

Bence de Sihirli Annem Cumartesi iyi reyting getirirdi.Zaten dizilerin hafta sonu şansı ikikat daha çok oluyor.Adminim reytingleri incele mesela kucuk sirlar bu hafta 3.57 reytin aldi simdi onu diger gunlere koy ben baktim hic bir zaman 14.den daha geri olmuyor

Hayırlı olsun. Umarım iki dizi de başarılı olurlar. Komedi Dükkanı'nı Çarşamba'ya almalarının sebebi buymuş demek.

Sihirli Annem ilk 10'a girecektir. Geniş Aile de rakiplerin azlığında daha başarılı olabilir.

Ama bence Sihirli Annem, Cumartesi yayınlansaydı ilk 3 garanti gibi bir şeydi. Yapımcı, Yahşi Cazibe'yi düşürmek için böyle bir karar aldı ama bence yanlış.
Admin Ben Starın Yerinde Olsam Geniş Aileyi İkinci Kuşağa Almazdım Çünkü Seneye Devam Etme İhtimali Vardı komedi diizlerin ikinci kuşağı alındığında düşebiliyor örneğin çocuklar duymasın bir ikinci kuşağa alındı ondan sonra reytinglerini topluyamadı geniş aile perşembe günü olsadı ilk 5 e girebilirdi yüreğine sor adlı sinema dizisi 4.kusu r reyting alıp 5.inci sırayı almış

bence olmaz ya sihirli annem cuma olabilir ama geniş aileyi perşembe yada cumartesi alırlar

abi Sihirli Annem cuma günü diğer dizilerle yarışamaz ya bu Star tv'nin yayın akışına hasta oldum valla bittim

2. en ideal seçenek oldu. Cumartesi olması uygun olmazdı benim açımdan. Yapımcı Yahşi Cazibe' yle rakip olmak istemedi, sonuçta aynı grup. Star TV ise İzmir Çetesi (Cumartesi 20.00) ve Behzat Ç. (Pazar 20.00) serisini yani kent dizileri serisini bozmak istemedi. Aslında Geniş Aile ile birlikte 3 gün üstüste ailecek izlenebilecek diziler şeklinde sıralama vardı. Bence en ideali Pazartesi 20.00' ydi, Küçük Sırlar Cuma PT2' de daha başarılı olabilirdi. Sihirli Annem' i evin çocukları, Hanımın Çiftliği' ni evin anne babası, Feriha' yı evin genç kızları izliyor genelde. Bakalım kim galip gelecek? :D

bence olmaz ya sihirli annem cuma olabilir ama geniş aileyi perşembe yada cumartesi alırlar
Denerler iki hafta. Eğer kötü gelirse reytingler değiştirirler gününü.

Admin Ben Starın Yerinde Olsam Geniş Aileyi İkinci Kuşağa Almazdım Çünkü Seneye Devam Etme İhtimali Vardı komedi diizlerin ikinci kuşağı alındığında düşebiliyor örneğin çocuklar duymasın bir ikinci kuşağa alındı ondan sonra reytinglerini topluyamadı geniş aile perşembe günü olsadı ilk 5 e girebilirdi yüreğine sor adlı sinema dizisi 4.kusu r reyting alıp 5.inci sırayı almış
Ama Çocuklar Duymasın ikinci kuşağa geçtiğinde önünde Tövbeler Tövbesi yayınlandı ve çok düşük aldı.
Yahşi Cazibe, PT2'de yayınlanırken daha yüksek reyting alıyordu. Geniş Aile de öyle olur belki, ama bence düşüş yaşar. Yine de ilk 15'e girer diye tahmin ediyorum.

yüzde yüz doğruymuş bu starın amacı ne bitsin gitsin artık kanald de yeni bir dizi gelir günü değişir günü değişir sihirli annem:haha: gibi bir dizi gelir günü değişir en iyisi trt vallaha trtye geçelim bari

aga GENİŞ AİLE pt2 de her türlü geçer sihirli annemi doğrumudur?

abi Sihirli Annem cuma günü diğer dizilerle yarışamaz ya bu Star tv'nin yayın akışına hasta oldum valla bittim
Bence de yarışamaz. Anca Geniş Aile'nin ve Çocuklar Duyması'nın seyircisinin bir kısmını kapabilir. Yine de ilk bölümle özellikle sürpriz yapabilir.

2. en ideal seçenek oldu. Cumartesi olması uygun olmazdı benim açımdan. Yapımcı Yahşi Cazibe' yle rakip olmak istemedi, sonuçta aynı grup. Star TV ise İzmir Çetesi (Cumartesi 20.00) ve Behzat Ç. (Pazar 20.00) serisini yani kent dizileri serisini bozmak istemedi. Aslında Geniş Aile ile birlikte 3 gün üstüste ailecek izlenebilecek diziler şeklinde sıralama vardı. Bence en ideali Pazartesi 20.00' ydi, Küçük Sırlar Cuma PT2' de daha başarılı olabilirdi. Sihirli Annem' i evin çocukları, Hanımın Çiftliği' ni evin anne babası, Feriha' yı evin genç kızları izliyor genelde. Bakalım kim galip gelecek? :D
Birçok evde büyük tartışmalar çıkacak bu yüzden :):)

Denerler iki hafta. Eğer kötü gelirse reytingler değiştirirler gününü.

Ama Çocuklar Duymasın ikinci kuşağa geçtiğinde önünde Tövbeler Tövbesi yayınlandı ve çok düşük aldı.
Yahşi Cazibe, PT2'de yayınlanırken daha yüksek reyting alıyordu. Geniş Aile de öyle olur belki, ama bence düşüş yaşar. Yine de ilk 15'e girer diye tahmin ediyorum.
BELKİ GENİŞ AİLE SIÇRAMA YAPABİLİR BEN İKİNCİ KUŞAKTA OLDUĞUNDA ÇOCUKLAR DUYMASIN BİTTİKTEN SONRA GENİŞ AİLEYE BAKACAM DİZİ HANGİ YÖNE GİDİYOR VE ONDAN SONRA YORUMLARIMI DÜZELTMEYE ÇALIŞACAM 😕

yok abi işin kötü tarafı geniş aileyi perşembe çarşamba pt1 e alsana senin amacın ne şöyle bir dizinin kıymetini bilemedin ya star yazıklar olsun

yüzde yüz doğruymuş bu starın amacı ne bitsin gitsin artık kanald de yeni bir dizi gelir günü değişir günü değişir sihirli annem:haha: gibi bir dizi gelir günü değişir en iyisi trt vallaha trtye geçelim bari
Gerçekten Geniş Aile'nin başına gelen gün değişiklikleri çok az dizinin başına geldi.
Kanal D'de Çarşamba, Pazar, Pazartesi, Salı ve Pazar.
Star'da önce Cuma 20.00 şimdi Cuma 22.30

aga GENİŞ AİLE pt2 de her türlü geçer sihirli annemi doğrumudur?
Bence Sihirli Annem geçer.

tabiki adminim ilk bölüm iyi reyting alır ama diğer bölümler için aynı durum söz konusu bile olmaz

adminim ilk bölüm geçebilir sadece diğer bölümler geçemez bence

adminim ilk bölüm geçebilir sadece diğer bölümler geçemez bence
SİHİRLİ ANNEMİN ÖZETİ ABDE BİR ARA GENİŞ AİLEYİ GEÇMİŞTİR BİR ARA GENİŞ AİLE 3 REYTİNGİN ALTINDANDI GALİBA AB REYTİNGİ SİHİRLİ ANNEMİN İSE ÖZETLERİ 3 REYTİNG YAPIYOR SİHİRLİ ANNEMİN RAKİBİ HANIMIN ÇİRFLİĞİ ,ÇOCUKLAR DUYMASIN VE ADINA FERİHA KOYDUM GENİŞ AİLE İLK BÖLÜMDEN İKİ KAT FARK ATAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM :d[8D]İLK BÖLÜMÜ 8 REYTİNG ALIR GİBİ GELİYOR ONDAN SONRA DÜŞÜS YAŞALABİLİR AMA BANA GÖRE PEK DÜŞMEZ KONUYU SAÇMLAMAZLARSA