Patlama da yapıyor bu ara heyecanı da durulmuyor. İşte bu yüzden asla bırakamam.Bomba yeni dizler eski diziler gibi patlama yapıyor mu? Benimde eski dizilerim bomba gibi hep patlıyor yani popüleritesi yitirmiyor.
Patlama da yapıyor bu ara heyecanı da durulmuyor. İşte bu yüzden asla bırakamam.Bomba yeni dizler eski diziler gibi patlama yapıyor mu? Benimde eski dizilerim bomba gibi hep patlıyor yani popüleritesi yitirmiyor.
Heycanlı macera aksiyon maşallah ne diyem.Patlama da yapıyor bu ara heyecanı da durulmuyor. İşte bu yüzden asla bırakamam.
Bi izlesen bayılırsın aslında. Hele Yasak Elma, Sadakatsiz, Akrep izle aşırı tepkiler bile verebilirsin.Heycanlı macera aksiyon maşallah ne diyem.
Hele hele Baraj ,Yasak Elma'ya fragmanlarından izleyipde tepki veriyorum.Yaşlı adamların genç kızlarla n işi var.Sadakatsiz zaten ahlak dışı rtük ceza yedi.Akrep'i izlemedim.Yasak Elma dizside aynı Melekler Adası gibi heycanlı dizi.Aradaki yaş farkları var Yasak Elma ve Baraj dizisinde..Fatmagül'ün suçu n ? dizisi bi tuttu..Türevleri çoğaldı.Baraj dizisi gibi.Fatmagülün suçu n? konuyu biliyorsunBi izlesen bayılırsın aslında. Hele Yasak Elma, Sadakatsiz, Akrep izle aşırı tepkiler bile verebilirsin.
Yok FGSN?'yi hiç izlemedim. Yasak Elma'da gerçek ilişkiler yok bu arada.Hele hele Baraj ,Yasak Elma'ya fragmanlarından izleyipde tepki veriyorum.Yaşlı adamların genç kızlarla n işi var.Sadakatsiz zaten ahlak dışı rtük ceza yedi.Akrep'i izlemedim.Yasak Elma dizside aynı Melekler Adası gibi heycanlı dizi.Aradaki yaş farkları var Yasak Elma ve Baraj dizisinde..Fatmagül'ün suçu n ? dizisi bi tuttu..Türevleri çoğaldı.Baraj dizisi gibi.Fatmagülün suçu n? konuyu biliyorsun
FGSN n demek ?Ahlak dışı derken aldatmayı demek istedim..Aldatmayı normal gibi gösteriliyor..VE Yaşlı adam genç kızlarla evleniyor sana normal geliyorsa bilemem.Bana normal gelmiyor. Rtük bence cezalarda haklı.Türk toplumuna kötü örnek ama yapacak bişey yok.Sihirli Annem süper.Akrep'i seyretmedim.Yok FGSN?'yi hiç izlemedim. Yasak Elma'da gerçek ilişkiler yok bu arada.
RTÜK cezalarına tepkimi göstermiştim. Çoğu saçma sapan cezalar, dizide ahlak dışı bir unsur göremedim.
Akrep diğerlerinden baya ayrılıyor ve konusu çok uzun.
Fatmagül'ün Suçu Ne?FGSN n demek ?Ahlak dışı derken aldatmayı demek istedim..Aldatmayı normal gibi gösteriliyor..VE Yaşlı adam genç kızlarla evlenek sana normal geliyorsa bilemem.Bana normal gelmiyor. Rtük bence cezalarda haklı.Türk toplumuna kötü örnek ama yapacak bişey yok.Sihirli Annem süper.Akrep'i seyretmedim.
Fatmagül'e 4 kişi tarafından tecavüze uğruyor..O diziden beri her dizide tecavüz olayı var.Fatmagül'ün Suçu Ne?
Aldatma bence normal bir şey değil ki Sadakatsiz'de de normalleştirilmeye çalışıldığımı düşünmüyorum.
Sadakatsiz'e ceza verip vermediğini hatırlamıyorum ama Sadakatsiz'e verilen ceza cidden çok saçma ki Baraj hariç mantıklı değil verdiği cezalar.
Neyse baştan izlemezsen olayları pek kavrayamazsın zaten.
Yuh! 😱Fatmagül'e 4 kişi tarafından tecavüze uğruyor..O diziden beri her dizide tecavüz olayı var.
Fatmagül'ün suçu n 1.bölümüne bak.Baraj dizisimde yaşlı adam genç kıza tecavüz ediyor.Kanalar sırf reytıng için ahlak dışı yayın yapyorlar.bencede ceza verilsinYuh! 😱
Yok anam almayayım öyle sahneler.Fatmagül'ün suçu n 1.bölümüne bak.Baraj dizisimde yaşlı adam genç kıza tecavüz ediyor.Kanalar sırf reytıng için ahlak dışı yayın yapyorlar.bencede ceza verilsin
Bak olsun gene aynı fikirdeyiz.Baraj dizisi hiç sevmem.Aşk üçgeni vardı.Dörtgen beşgene doğru gitti.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Başroldeki adamda evli çıktı fragmanda gördüm.Yok anam almayayım öyle sahneler.
Demiştim zaten. Baraj'a verilen ceza haklıydı.
Ben 2 bölüm falan izledim ama yorum yapamayacağım çünkü hiçbir şey anlamadım.Bak olsun gene aynı fikirdeyiz.Baraj dizisi hiç sevmem.Aşk üçgeni vardı.Dörtgen beşgene doğru gitti.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Başroldeki adamda evli çıktı fragmanda gördüm.
Bende Akrep'i izlemedim.Boşver o zaman .Sihirli Annem güzeldiBen 2 bölüm falan izledim ama yorum yapamayacağım çünkü hiçbir şey anlamadım.
Keşke izleseydin de neyse. Sihirli Annem'e bayılırımBende Akrep'i izlemedim.Boşver o zaman .Sihirli Annem güzeldi
Bilirsin yeni dizileri sevmem.Sihirli Annem'de aynı fikirdeyiz.Star'da baktınmı hiç?Keşke izleseydin de neyse. Sihirli Annem'e bayılırım
Bilmez olur muyum? 2006'dan bahsediyorsan 1 ay gibi bir süreyle kaçırdım. 2012 bölümlerini izliyordum.Bilirsin yeni dizileri sevmem.Sihirli Annem'de aynı fikirdeyiz.Star'da baktınmı hiç?
2006'da Bende kaçırdım.2012 bölümlerini seyretmedim.Pakıze var diyeBilmez olur muyum? 2006'dan bahsediyorsan 1 ay gibi bir süreyle kaçırdım. 2012 bölümlerini izliyordum.
Yok o anlamda kaçırmadım. Final yaptıktan 1 ay sonra doğdum.2006'da Bende kaçırdım.2012 bölümlerini seyretmedim.Pakıze var diye
Allah'tan bitti.Şimdianladım sen 2006 doğumlusun demiYok o anlamda kaçırmadım. Final yaptıktan 1 ay sonra doğdum.
Valla ben Pakize Makize izliyordum. Bi ara çok suyunu çıkarttılar o ayrı.