BluTV sitesinde 22 sezon finali yazıyor?
BluTV sitesinde 22 sezon finali yazıyor?
Aaa yok 19.bölüm cnm bir köpeğe dönüşmüş kadın geliyor Dudu Taciyle tekrar olmayı deniyor bölüm sonundaBluTV sitesinde 22 sezon finali yazıyor?
Evet o kadın köpek geldi, Blu'ya yakıştıramadım.Aaa yok 19.bölüm cnm bir köpeğe dönüşmüş kadın geliyor Dudu Taciyle tekrar olmayı deniyor bölüm sonunda
Sizin Blu hem paraları cebe indirmiş hem yanlış bilgi veriyor @xBUGRAx
Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alan ''Sihirli Annem'' izleyicinin unutulmaz dizilerinden birisi...
Reyting rekorları kıran dizinin kadrosunda İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Defne Joy Foster, Mümtaz Sevinç, Gül Onat, Suat Sungur, Zuhal Topal, Gizem Güven, Buğra Özmüldür, Zeynep Özkaya ve Süeda Çil yer alıyor.
119. bölümüyle Kanal D'de final yapan dizi daha sonradan Star TV'de izleyiciyle buluşmuştur.
Ben hep final bölümünü izliyorum, Dudu'nun Taci'yi neden köpeğe çevirdiğini öğrendiğim an hayatımın ilk şokuydu sanırım.Bir ara sıkıntıdan acaba izlesem mi diyordum, sonra saçmalama dedim kendi kendime ama sen izlemişsin. @Yiğitt
Son günlerde benimde aklımdan geçmiyor değil, 3-4 sene önce izlemiştim en son. En baştan başlayıp.Bir ara sıkıntıdan acaba izlesem mi diyordum, sonra saçmalama dedim kendi kendime ama sen izlemişsin. @Yiğitt
İlk sezondan sonrasını izlememişim, iki yıl önce güzel gidiyordu akşamları. İzlenebilir bence.Bir ara sıkıntıdan acaba izlesem mi diyordum, sonra saçmalama dedim kendi kendime ama sen izlemişsin. @Yiğitt
Onu Twitter'da gördüğümde ben de şok olmuştum.Ben hep final bölümünü izliyorum, Dudu'nun Taci'yi neden köpeğe çevirdiğini öğrendiğim an hayatımın ilk şokuydu sanırım.
Birlikte izlesek miSon günlerde benimde aklımdan geçmiyor değil, 3-4 sene önce izlemiştim en son. En baştan başlayıp.
Gaza geldim vallaİlk sezondan sonrasını izlememişim, iki yıl önce güzel gidiyordu akşamları. İzlenebilir bence.
Olabilir de şuan UTC izliyorum o bitmeden başlayamam.Onu Twitter'da gördüğümde ben de şok olmuştum.
Birlikte izlesek mi
Gaza geldim valla
Ben 40 tayım.Yazın sahnelerini çok izlemiştim ama bu kadar dramın içinde çok iyi gider. Süreleri de uzun değil zaten. Yeniden izlemeye başlamayı düşünüyorum.
Baya izlemişsin. Oraya kadar gelebilir miyim bilmiyorum.Ben 40 tayım.
Gelirsin gelirsin.Hem sıkıcı değil hem eğleneceli.Yeni dizilere ben bakmıyom.Günde 1 saat.Eskıden kanal d'de her gün bakardım 2004'teBaya izlemişsin. Oraya kadar gelebilir miyim bilmiyorum.
Tatil biteceği için çok emin değilim de aslında gelirim hakket. Çok iyi diziydi.Gelirsin gelirsin.Hem sıkıcı değil hem eğleneceli.Yeni dizilere ben bakmıyom.Günde 1 saat.Eskıden kanal d'de her gün bakardım 2004'te
Sen nerde okuyordun?Somestr tatilimi?Sende gel aramıza katıl. Ben sana demiştim eski dizilere bakarım.Sende gel .Boşver yeni dizileri.Tatil biteceği için çok emin değilim de aslında gelirim hakket. Çok iyi diziydi.
Lisede okuyorum daha. Ne yazık ki bu bomba yeni dizileri boşveremem.Sen nerde okuyordun?Somestr tatilimi?Sende gel aramıza katıl. Ben sana demiştim eski dizilere bakarım.Sende gel .Boşver yeni dizileri.
Bomba yeni dizler eski diziler gibi patlama yapıyor mu? Benimde eski dizilerim bomba gibi hep patlıyor yani popüleritesi yitirmiyor.Lisede okuyorum daha. Ne yazık ki bu bomba yeni dizileri boşveremem.