2x7.Bölüm
dörtdörtlük harika bir bölüm daha izledik
eren ile zırhlı dev kapışması muhteşemdi heleki mikasanın ani dalışları dahada efsaneydi , tabi burda gözlüklü teyzemizin hakkınıda yemeyelim zırhlı devin bacaklarına çalış bacaklarına diye tavsiyede bulunmasa mikasa bam telini bulamayacaktı hızlı koşan reiner ın tabiki eklem yerleri hızı yavaşlatmasın diye zırhsızdır gevşektir yani bunu mikasada düşünebilirdide kız heyecandan sinirden o kısımları unuttu sanırım
@MEnes veya @Tolstoyevski hanginiz yorumunuzda bahsetmiştiniz tam hatırlamıyorum ama tolstoyevskiydi sanırım bende o kısmı merak ettim annie ile mikasa arasındaki müsabakanın sonucu ne oldu keşke o dövüşü görebilsek bende mikasa kazanmıştır diyorum ama yinede emin olmak için görmek şarttı mkasanın dövüş tekniğinde asalet akıyor mesela annie ile karşılıklı duruşlarına dikkat edin annie yengeç gibi iki büklüm dururken mikasa çok rahat bir duruş sergiliyor sanki naparsan yap kodummu oturturum bakışı var mikasada
dizi sonunda gelecek haftadan tiyolar veriyorlar 60 metrelik dev düşünce mikasayı yaralayacakmış umarım hafif bir yaralanmayla atlatır onun olmadığı bölümler dizi benim açımdan tatsızlaşıyor
2x7.Bölüm
dörtdörtlük harika bir bölüm daha izledik
eren ile zırhlı dev kapışması muhteşemdi heleki mikasanın ani dalışları dahada efsaneydi , tabi burda gözlüklü teyzemizin hakkınıda yemeyelim zırhlı devin bacaklarına çalış bacaklarına diye tavsiyede bulunmasa mikasa bam telini bulamayacaktı hızlı koşan reiner ın tabiki eklem yerleri hızı yavaşlatmasın diye zırhsızdır gevşektir yani bunu mikasada düşünebilirdide kız heyecandan sinirden o kısımları unuttu sanırım
@MEnes veya @Tolstoyevski hanginiz yorumunuzda bahsetmiştiniz tam hatırlamıyorum ama tolstoyevskiydi sanırım bende o kısmı merak ettim annie ile mikasa arasındaki müsabakanın sonucu ne oldu keşke o dövüşü görebilsek bende mikasa kazanmıştır diyorum ama yinede emin olmak için görmek şarttı mkasanın dövüş tekniğinde asalet akıyor mesela annie ile karşılıklı duruşlarına dikkat edin annie yengeç gibi iki büklüm dururken mikasa çok rahat bir duruş sergiliyor sanki naparsan yap kodummu oturturum bakışı var mikasada
dizi sonunda gelecek haftadan tiyolar veriyorlar 60 metrelik dev düşünce mikasayı yaralayacakmış umarım hafif bir yaralanmayla atlatır onun olmadığı bölümler dizi benim açımdan tatsızlaşıyor
Senin bu Mikasa aşkını napacağız ya. Bölüö yorumu 5 satır Mikasa'ya sıva 20 satır resmen. Ama o duello sonucunu ben de merak ediyorum. O sahneyi 2 3 kez gösterdiler flashbackle sonucunu da öğreniriz bence ilerde.
Gözlüklü abla dev fetişti mi? Eren'in dev hali ona tamam deyince resmen kendinden geçiyordu, geçen sezonki halleri zaten malum resmen zevke geliyor lafın
Senin bu Mikasa aşkını napacağız ya. Bölüö yorumu 5 satır Mikasa'ya sıva 20 satır resmen. Ama o duello sonucunu ben de merak ediyorum. O sahneyi 2 3 kez gösterdiler flashbackle sonucunu da öğreniriz bence ilerde.
Gözlüklü abla dev fetişti mi? Eren'in dev hali ona tamam deyince resmen kendinden geçiyordu, geçen sezonki halleri zaten malum resmen zevke geliyor lafın
Aga anime mi izliyodun sen?2. sezon muazzam ; izlerken dakikalar su gibi geçiyor işin güzel yanı hikaye tüm gizemiyle heyecanıyla devam ediyor bazı olaylar açığa çıksada sürekli yeni soru işaretleri oluşmaya devam ediyor
3. sezon için de 5 sene bekletmesinler2x11
İzlerken kendimden geçtiğim doğrudur. Muazzam bir bölümdü ya. Sezon finaline 1 bölüm kaldı şaka gibi. 3.sezon ne zaman gelecek ne olacak hiç bilmiyorum ve bu beni çok geriyor. O kadar soru işareti var ki daha yanıtlanmamış nasıl bekleyeceğim bilmiyorum...
Bölümdeki adrenalin harikaydı. Ymir'le Historia'nın konuşması, Ekiple Bertholdt'un konuşması, Armin'in yaptığı konuşma falan çok muazzam sahneler vardı bölümde. Erwin Smith'in kolunun kopmasına şok oldum. Ama üstat o halde geldi Eren'i kurtarmaya yardım etti. Muazzam bir karakter Erwin.
Bu bölüm çizimler iyice kendini aşmış. Karakterlerin hepsi ayrı ayrı kendine özgü karakterler ve hepsinin duygularını o kadar iyi çizip yansıtıyorlar ki etkilenmemek elde değil. İkili diyaloglardaki yüz çizimleri müthiş yapılıyor her seferinde.
Aksiyon başladıktan sonra müzik girdikten sonra kendimi alıkoyamadım ben de gaza geldim. Hele ki bir son sahne var ohaa diye çığlık attırdı. Eren'in annesini yiyen dev karşılarına çıktı resmen. Fragman ise kafayı yedirtecek cinsten. Sezon finali efsane olacak gibi duruyor. Ama hala Canavar Dev yok. 3. sezona o kadar çok şey kaldı ki meraktan öldürürler adamı.
9.5/10
aga sana da tavsiye ederim ; cidden muazzamAga anime mi izliyodun sen?
Yok ya o kadarını yapmazlar sanmam. Bu sezon 12 bölüm olduğu için 1 sene içerisinde bir 12 bölümlük paket daha çıkarırlar deniyordu yorumlarda. Yani yakın gelecekte gelmesi muhtemeldir. Ki hazırlıklarını yapmışlardır o kadar aradan sonra sadece 12 bölüm çekilmemiştir yani.3. sezon için de 5 sene bekletmesinler
aga sana da tavsiye ederim ; cidden muazzam
Varmı tavsiye edeceğin anime aga küçük kuzenime yemek yedirirken izletirim3. sezon için de 5 sene bekletmesinler
aga sana da tavsiye ederim ; cidden muazzam
inş dediğin gibi olur diğer türlü beklemesi kötü olur , 11. bölüm yeni yüklendi herhalde dayanamadım yorumuna bi göz attım direk spoiler yedimYok ya o kadarını yapmazlar sanmam. Bu sezon 12 bölüm olduğu için 1 sene içerisinde bir 12 bölümlük paket daha çıkarırlar deniyordu yorumlarda. Yani yakın gelecekte gelmesi muhtemeldir. Ki hazırlıklarını yapmışlardır o kadar aradan sonra sadece 12 bölüm çekilmemiştir yani.
aga net söyleyeyim senin izlediğin Türk dizilerinden bariz iyidir vadi gelene kadar devamVarmı tavsiye edeceğin anime aga küçük kuzenime yemek yedirirken izletirim
Aga ben Türk dizisi izlemiyom ki artık İçerde ve Fi var bi tek. Onlardan da iyi olabileceğini sanmıyoruminş dediğin gibi olur diğer türlü beklemesi kötü olur , 11. bölüm yeni yüklendi herhalde dayanamadım yorumuna bi göz attım direk spoiler yedim
aga net söyleyeyim senin izlediğin Türk dizilerinden bariz iyidir vadi gelene kadar devam