Sherlock Forumda 3. Yılında!

Reactions: Sherlock and Dosi
Adamın gittiğini yeni öğreniyorum
Neyse ki en doğru kararı vermiş buralar bozdu zaten
Gitmedi. Sadece biraz kafasını toplayacak. Sen 100 kere gidip geldin (yada gidemedin
) ama evet katılıyorum, eski tad yok. Bende çok takılamadım ama yinede herkes olmalı burada

Reactions: batuhankaralar
Evet etiketlemesen olacağı yoktu yani unuttun beni
insaf. Daha geçen forumdan resimlere etiketledim seni
Hem ben tüm yaz yoktum ve yaklaşık 1 aydırsa sessiz gelip gittim. Yavaş yavaş aktif oluyorum yine işte ama şimdilik günlük gelmelerim olmuyor

Sen hatırımı sorsaydın

Reactions: serhatt
Aaa suçlu ben oldum bi görünüp bi kayboldun be

Reactions: Dosi
Gitmedi. Sadece biraz kafasını toplayacak. Sen 100 kere gidip geldin (yada gidemedin
) ama evet katılıyorum, eski tad yok. Bende çok takılamadım ama yinede herkes olmalı burada
Ayda yılda bir uğruyorum, bu gidememek oluyorsa artık gidince daha da gelmem

Aaa suçlu ben oldum bi görünüp bi kayboldun be
e işte hal hatır sorup ne var ne yok, niye sessizsin diye bilirdin
Bak şimdi Deniz ile sana selam yolladığım ve senin geri selam yollamadığın geldi aklıma

Reactions: serhatt
Ayda yılda bir uğruyorum, bu gidememek oluyorsa artık gidince daha da gelmem
Mayıstan sonra bende öyleydim hâlâda öyleyim ama yavaştan geliyorum
Hem sen Ms'de değilmisin? Elenene kadar buralardasın ozaman, gerçi ilk haftadan gidersin
en fazla 3 hafta veriyorum sana

Reactions: batuhankaralar
Mayıstan sonra bende öyleydim hâlâda öyleyim ama yavaştan geliyorum
Hem sen Ms'de değilmisin? Elenene kadar buralardasın ozaman, gerçi ilk haftadan gidersin
en fazla 3 hafta veriyorum sana
Yarışmayı kazanabilecek şarkıcıyı seçip şarkı sıralamamı önceden yaptım, eğer ilk haftadan elenirsem bu sefer gerçekten forumu bırakırım

Yarışmayı kazanabilecek şarkıcıyı seçip şarkı sıralamamı önceden yaptım, eğer ilk haftadan elenirsem bu sefer gerçekten forumu bırakırım
Kimdiki şarkıcın? Aklımda kalmayacak kadar bilinmeyen biri galiba yani popüler olmayan, hem ingilizce dezavantaj. Okadar isim varken seçtiğin tür :S

e işte hal hatır sorup ne var ne yok, niye sessizsin diye bilirdin
Bak şimdi Deniz ile sana selam yolladığım ve senin geri selam yollamadığın geldi aklıma
saçmalama Deniz bana selamını falan söylemedi 😱

saçmalama Deniz bana selamını falan söylemedi 😱
Yalnız ben bu yazı demiyorum. Bir önceki sefer baya bi uzak kalmıştım yine ve @denizz19 a seni sorup selamimı ilet demiştim. O sana iletmişti ama sen bana yollamadın
hatta sonra burda söylerken aklımdam çıkmıs demiştin
. Şimdi hatırladın? Olmadi @denizz19 hatırlatsın

Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum onu hiç hatırlamam, yeni oldu sandım

aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip
:
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim
@MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be