- Reaksiyon puanı
- 50,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Benedict Cumberbatch Oscar peşinde koşuyor bu sene Sherlock ile ilgilenecek vakti mi var.Yok artık 2016'ya 2 sene var ya.
Benedict Cumberbatch Oscar peşinde koşuyor bu sene Sherlock ile ilgilenecek vakti mi var.Yok artık 2016'ya 2 sene var ya.
Son üç bölümünü arka arkaya izlemeden önce ufak bir araştırma yapsaydım da bu bölümlerden çok olmadığını, insanların yıllarca bekledikleri bölümleri bitirmemem gerektiğini fark edebilirdim. çok pişmanım.Benedict Cumberbatch Oscar peşinde koşuyor bu sene Sherlock ile ilgilenecek vakti mi var.Zaten ikisi de Hobbit'te de oynadılar bir yandan. Başka yeni projeleri de vardır mutlaka. Sherlock'u ek iş olarak boş kaldıklarında yapıyorlar.
Ben dedim aceleye gerek yok önümüzde yıllar var diye.Son üç bölümünü arka arkaya izlemeden önce ufak bir araştırma yapsaydım da bu bölümlerden çok olmadığını, insanların yıllarca bekledikleri bölümleri bitirmemem gerektiğini fark edebilirdim. çok pişmanım.
izlediğimde konu yoktu@destere Üçüncü sezonu izlediğini söylemiştin, hani yorumun nerede?
@OzaN @gundix123 sizlerde unutmayın diziyi?
İlk önce Vikings'e başla. Bu izlemesi biraz daha zor bir dizi, izleme alışkanlığın artsın.Diziye başlamayı düşünüyorum
Olabilir ne demek karar versinler de sonunu ona göre çeksinler.Benedict Cumberbatch, 4. sezonunun dizinin final sezonu olabileceğini söyledi.
http://www.hollywoodreporter.com/ne...-hints-sherlock-end-934580?utm_source=twitter
Belki Benedict Cumberbatch olmadan yola devam ederler. Reytingleri de çok güzel iken altın yumurtlayan tavuktan kolay kolay vazgeçmeler bence.Olabilir ne demek karar versinler de sonunu ona göre çeksinler.
Bence arada sırada yayınlamaya devam ederler zaten 3-4 senede bir sezon çıkıyor canları sıkıldıkça toplanırlar yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?