İngiliz Sherlock - Dizi Yorumları

1x3

Bitmesini istemediğim dizilerden oldu. 90 değil 120 olsa seve seve izlerim o derece.

Moriarty şaşırttı biraz o kıl halinden bişey çıkacağı belliydi.

Sherlock bu durumdan da kurtulur. Çünkü abisi ilk bölümlerde ikisininde korunmasını yardımcısına söylemişti.bence gizli servis takip ediliyordur.

Anlamadım birşey var o sensi mi nensi mi devlet için çalışan adam alt seviyede çalışıyordu peki flash belleği nasıl çaldı veya neden ona verdiler ?

9/10

Yıllar var da bizi bulamazsın izlerken zaten çoğunluk izlemiş, şimdi bile zor adam buluyoruz.
Zaten çoğu filmi kimseyle birlikte olmadan izliyorum, sıkıntı olmaz o.
4. sezona kısmet inşallah. 😛

Bir de sen bir ara belgesel izlemek istiyorum tarzında bir şey demiştin, Cosmos'a (2014) başladım ben. Birlikte yorumlanacak bir şey değil ama haber vereyim dedim.

Ben ilk bölümünün çoğunu izledim sarmadı. Belgesel benlik değil sanırım.

@OzaN 3 bitti bende, Akşama 4 bölümü izleyeceğim.
Tek izlemek istiyorsan izle o zaman, sen bilirsin.

Sizde çok yavaşsınız, başka dizim yok napayım.
Çok hızlı izlenecek dizi değil ki süresi uzun, geride kalan için yakalaması zor, sindire sindire izlemek lazım. Zaten adamlar da öyle düşünmüş olacak ki 2 yılda 3 bölüm çıkarıyorlar.

İzleyecek şeyler önerdim ama beğendiremedim herhalde.

Her gece 2 bölüm dizi izliyordum 45'er dakikadan 90 dakika yapıyordu, Şimdi kesintisiz izliyorum film tadında süresi benim için problem değil.

Tamam bir iki gün Game of Thrones izleyip sizi beklerim, adam satmak gibi olmasın.

Film izlemiyorsun hiç etkinliğe katılmayacak mısın bu sezon?

Film izlemiyorsun hiç etkinliğe katılmayacak mısın bu sezon?
Yetişemiyorum hepsine.
Bu sezon dünya kadar dizi izledik kaç sezonluk dizileri bitirdik. Biri bitmeden diğeri başlıyor.Game of Thrones yarım kaldı izleyemedim önce onu bitirmeliyim.

Hem dizi yokluğundan hem de dizi çokluğundan şikayet ediyorsun.
Şikayetim eldekilerin tükenmesinden korkuyorum. Game of Thrones ve Six Under Feet başka dizi kalmadı.

Neyse oyalama beni burda açacak konu araştırıyorum.

Şikayetim eldekilerin tükenmesinden korkuyorum. Game of Thrones ve Six Under Feet başka dizi kalmadı.

Neyse oyalama beni burda açacak konu araştırıyorum.
Tüketmemek için arada film izle diyorum işte ama bu sefer de bitirmem gerekiyor diyorsun.

Diziler bitmez onu hiç dert etme de araya film de koy ki senin hızına ayak uydurabilelim.