İngiliz Sherlock - Dizi Yorumları

1x1

Diziyi ilk kez izleyeli 2.5 yıl falan olmuş o nedenle pek çok şeyi unutmuşum diziye dair. Yeni bir diziye başlarmış gibi izledim neredeyse. :)

Sherlock'un çözümlemeleri gerçekten harika. Ama aşırı hızlı konuştuğuna ben de katılıyorum. Bazen yorucu olabiliyor takip etmek. :D O yüzden Türkçe altyazıyla izleyeceğim diziyi, İngilizce'de bazı detaylar hız kurbanı olabilir. :):)

Bölümün başları biraz sıkıcıydı ama sonlara doğru tempo gittikçe yükseldi.

Bölümün en iyi sahnesi bence taksici ile olan sahnelerdi. Oradaki olayın sonucunu da unuttuğum için ilgiyle izledim. :)

Sherlock ile Watson'ın uyumu gerçekten çok iyi. Pek çok yer güldürüyor da. :)

9/10

Bu arada dizinin yayınlanış formatı gerçekten sıkıntı ya. 90 dakika çok, 3 bölüm az, 2 yılda bir yayınlamak saçma. Şunu doğru düzgün 45 dakika, 8 bölüm, her yıl yapsalar ya. :):) Şimdi düşünüyorum da ben 2.5 yıl önce izlediğim yerleri hatırlamıyorsam 2016'da yeni bölümler çıktığında yine dizideki pek çok detayı unutmuş olacağım. :(

Acaba 3. sezonu 3-4 ay sonra falan mı izlesek dizinin var olduğunu unutmamak için. (b)

@berkann @Harunnn60 @Reytinger siz izleyecek misiniz? Ne sıklıkta izleyelim istersiniz bölümleri?

@sürgünüm @gundix123

Evet çok saçmaymış tarihleri. :(

Ya ben izler miyim bilmiyorum. İzleyesim yok benim şimdilik. Ama karışmak gibi olmasın haftada bir ya da iki kez izleyin derim ben. :D @OzaN

@OzaN Ben her gece bir bölüm izlerim. Daha sonra Ramazan çıkmadan Game of Thrones'u bitireceğim. Ramazan'dan sonra da Six Feet Under ve Ray Donovan'la devam ederim.:)

Bu arada eski izlenecek efsane dizi varsa söyleyin birlikte izleyelim.:)

Evet çok saçmaymış tarihleri. :(

Ya ben izler miyim bilmiyorum. İzleyesim yok benim şimdilik. Ama karışmak gibi olmasın haftada bir ya da iki kez izleyin derim ben. :D @OzaN
Sen seversin aslında. Kaliteli ve farklı bir polisiye. :)

@OzaN Ben her gece bir bölüm izlerim. Daha sonra Ramazan çıkmadan Game of Thrones'u bitireceğim. Ramazan'dan sonra da Six Feet Under ve Ray Donovan'la devam ederim.:)

Bu arada eski izlenecek efsane dizi varsa söyleyin birlikte izleyelim.:)
Şimdilik başka eski diziye başlamayı düşünmüyorum ben, kontenjan dolu. Yazdan sonra bakarız yeni eski diziler. :):)

Eğer dizi lazımsa Boardwalk Empire izleyebilirsiniz @destere ile. Daha önce izleyecektiniz sözde ama kaldı. Biz 2. sezonu bitirdik ve 3. sezona başlayacağız Ramazan'dan sonra @gundix123 ile.

Severim muhtemelen ama bu sıcakta hiç çekemem hızlı konuşmayı. :D Şaka bir yana, akıcı mıydı ilk bölüm? Cinayetler oluyor mu? Bir bölümde çözülüyor mu olaylar? :) @OzaN

Severim muhtemelen ama bu sıcakta hiç çekemem hızlı konuşmayı. :D Şaka bir yana, akıcı mıydı ilk bölüm? Cinayetler oluyor mu? Bir bölümde çözülüyor mu olaylar? :) @OzaN
İlk 15 dakikayı sıkılmadan atlatırsan gerisi gayet akıcı. Tek bölümde çözülen şeyler var ama esas olay çözülmüyor. :)

1x1

Diziyi ilk kez izleyeli 2.5 yıl falan olmuş o nedenle pek çok şeyi unutmuşum diziye dair. Yeni bir diziye başlarmış gibi izledim neredeyse. :)

Sherlock'un çözümlemeleri gerçekten harika. Ama aşırı hızlı konuştuğuna ben de katılıyorum. Bazen yorucu olabiliyor takip etmek. :D O yüzden Türkçe altyazıyla izleyeceğim diziyi, İngilizce'de bazı detaylar hız kurbanı olabilir. :):)

Bölümün en iyi sahnesi bence taksici ile olan sahnelerdi. Oradaki olayın sonucunu da unuttuğum için ilgiyle izledim. :)

9/10

Bu arada dizinin yayınlanış formatı gerçekten sıkıntı ya. 90 dakika çok, 3 bölüm az, 2 yılda bir yayınlamak saçma. Şunu doğru düzgün 45 dakika, 8 bölüm, her yıl yapsalar ya. :):) Şimdi düşünüyorum da ben 2.5 yıl önce izlediğim yerleri hatırlamıyorsam 2016'da yeni bölümler çıktığında yine dizideki pek çok detayı unutmuş olacağım. :(

Acaba 3. sezonu 3-4 ay sonra falan mı izlesek dizinin var olduğunu unutmamak için. (b)

@berkann @Harunnn60 @Reytinger siz izleyecek misiniz? Ne sıklıkta izleyelim istersiniz bölümleri?

@sürgünüm @gundix123
valla sen beğendiysen beraber izleriz topluca ? diğer arkadaşlar ne diyor ?

http://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-59136/

Ozan yazmış ama yine yazayım, bu tarz yerlerde yanlış olmaz yani 2016'dan önce olmayacak, -Gatiss 2 sene ara koyuyoruz her sezon diyormuş. :(
teşekkür ederim :)
bu dizinin kanalı BBC , bu kanalda Orphan Black adlı bir dizi var biz forumca onu izledik , sende izle bence :)

Son düzenleme:
valla sen beğendiysen beraber izleriz topluca ? diğer arkadaşlar ne diyor ?

teşekkür ederim :)
bu dizinin kanalı BBC , bu kanalda Orphan Black adlı bir dizi var biz forumca onu izledik , sende izle bence :)
Sanırım forumla film zevkim aynı gidiyor, onun da sadece ilk bölümünü izledim, gerçekten güzeldi ama ozamanlar seçeneğimi Being Human'dan yana kullanmıştım, ilerleyen zamanlarda olabilir. :)

bence kaan yarın başla , niye diye sorarsan , erteleye erteleye unutursun , çok güzel şeyleri kaçırıyorsun şuan :D
İlk bölümde ikizlerden biri ölüyordu değil mi. :D Araba da birinin öldüğünü hatırlıyorum. :D

Yarın zor üstat, 720p indirip onu izlemesi var. :D Pazartesi sözüm olsun çok israr ettin. :)

İlk bölümde:) ikizlerden biri ölüyordu değil mi. :D Araba da birinin öldüğünü hatırlıyorum. :D

Yarın zor üstat, 720p indirip onu izlemesi var. :D Pazartesi sözüm olsun çok israr ettin. :)
aynen aslında ikiz değiller onlar bir sonra ki bölümde açıklıyorlar

bu dizi 10 bölüm olduğu için senin çok zorlamaz bazı dizileri 22 bölüm filan :D pazartesi izleidğin zaman yorum yaparsın , konusu açıldı dizinin

1x2

Çok yoruldum özellikle ipuçlarını sıralamaya başladığında feleğim şaşıyor, sanırım dünya da bir bölümü için uğraşılan en büyük dizi budur.Bölüm genel itibariyle mükemmele yakındı.:)

Herşeyiyle mükemmel dizi. fazla söze ne hacet! Haydi bakalım üçüncü bölümü bekliyoruz.:)

Rainydays, Moriarty bi kod ad falan da olabilir.. 'Sherlock benim kim olduğumu asla bilemez' deyince o, Sherlock'un bilemiceği kim olabilir ki? benim de aklıma o geldi.. tahmin sadece..

9/10

1x1

9/10

@sürgünüm @gundix123
Ben izleyeceğim. Hata ilk bölümü bu haftasonu bitiririm.:) Bana kalırsa da haftada bir uygun.:)

Sen seversin aslında. Kaliteli ve farklı bir polisiye. :)

Şimdilik başka eski diziye başlamayı düşünmüyorum ben, kontenjan dolu. Yazdan sonra bakarız yeni eski diziler. :):)

Eğer dizi lazımsa Boardwalk Empire izleyebilirsiniz @destere ile. Daha önce izleyecektiniz sözde ama kaldı. Biz 2. sezonu bitirdik ve 3. sezona başlayacağız Ramazan'dan sonra @gundix123 ile.
sex fet under a bulaştırdın beni board walk artık başka bahara :)