İngiliz Sherlock - Dizi Yorumları

1x3

Bitmesini istemediğim dizilerden oldu. 90 değil 120 olsa seve seve izlerim o derece.:)

Moriarty şaşırttı biraz o kıl halinden bişey çıkacağı belliydi.:)

Sherlock bu durumdan da kurtulur. Çünkü abisi ilk bölümlerde ikisininde korunmasını yardımcısına söylemişti.bence gizli servis takip ediliyordur.:)

Anlamadım birşey var o sensi mi nensi mi devlet için çalışan adam alt seviyede çalışıyordu peki flash belleği nasıl çaldı veya neden ona verdiler ?

9/10

Yıllar var da bizi bulamazsın izlerken zaten çoğunluk izlemiş, şimdi bile zor adam buluyoruz. :D
Zaten çoğu filmi kimseyle birlikte olmadan izliyorum, sıkıntı olmaz o. :D 4. sezona kısmet inşallah. 😛

Bir de sen bir ara belgesel izlemek istiyorum tarzında bir şey demiştin, Cosmos'a (2014) başladım ben. Birlikte yorumlanacak bir şey değil ama haber vereyim dedim. :D

Zaten çoğu filmi kimseyle birlikte olmadan izliyorum, sıkıntı olmaz o. :D 4. sezona kısmet inşallah. 😛

Bir de sen bir ara belgesel izlemek istiyorum tarzında bir şey demiştin, Cosmos'a (2014) başladım ben. Birlikte yorumlanacak bir şey değil ama haber vereyim dedim. :D
Ben ilk bölümünün çoğunu izledim sarmadı. Belgesel benlik değil sanırım. :):)

@OzaN 3 bitti bende, Akşama 4 bölümü izleyeceğim.:)
Tek izlemek istiyorsan izle o zaman, sen bilirsin. :):)

Sizde çok yavaşsınız, başka dizim yok napayım.:)
Çok hızlı izlenecek dizi değil ki süresi uzun, geride kalan için yakalaması zor, sindire sindire izlemek lazım. Zaten adamlar da öyle düşünmüş olacak ki 2 yılda 3 bölüm çıkarıyorlar. :D

İzleyecek şeyler önerdim ama beğendiremedim herhalde. :D

Çok hızlı izlenecek dizi değil ki süresi uzun, geride kalan için yakalaması zor, sindire sindire izlemek lazım. Zaten adamlar da öyle düşünmüş olacak ki 2 yılda 3 bölüm çıkarıyorlar. :D

İzleyecek şeyler önerdim ama beğendiremedim herhalde. :D
Her gece 2 bölüm dizi izliyordum 45'er dakikadan 90 dakika yapıyordu, Şimdi kesintisiz izliyorum film tadında süresi benim için problem değil.:)

Tamam bir iki gün Game of Thrones izleyip sizi beklerim, adam satmak gibi olmasın.:)

Her gece 2 bölüm dizi izliyordum 45'er dakikadan 90 dakika yapıyordu, Şimdi kesintisiz izliyorum film tadında süresi benim için problem değil.:)

Tamam bir iki gün Game of Thrones izleyip sizi beklerim, adam satmak gibi olmasın.:)
Film izlemiyorsun hiç etkinliğe katılmayacak mısın bu sezon? :):)

Film izlemiyorsun hiç etkinliğe katılmayacak mısın bu sezon? :):)
Yetişemiyorum hepsine.:( Bu sezon dünya kadar dizi izledik kaç sezonluk dizileri bitirdik. Biri bitmeden diğeri başlıyor.Game of Thrones yarım kaldı izleyemedim önce onu bitirmeliyim.:)

Şikayetim eldekilerin tükenmesinden korkuyorum. Game of Thrones ve Six Under Feet başka dizi kalmadı.:(

Neyse oyalama beni burda açacak konu araştırıyorum.:)
Tüketmemek için arada film izle diyorum işte ama bu sefer de bitirmem gerekiyor diyorsun. :D

Diziler bitmez onu hiç dert etme de araya film de koy ki senin hızına ayak uydurabilelim. :):)