Showtime Shameless - Dizi Yorumları (Geçmiş Sezonlar: 1-3)

Bilmem bu dizi yabancı diziler arasında en aykırı olanlarından. Çok az yabancı dizi izleyen biri olarak bunu izlemene şaşırdım. :D

İnşallah, yeni sezon yorumlarına bekleriz Ekim'de. :A
Genelde komedi tarzı izlediğim için (Brooklyn Nine-Nine ve Friends gibi) yine komedi izleyeyim dedim. :F Evet biraz aykırı görünüyor ama artık yabancı dizilere daha çok ağırlık verecem sanırım. :A

Ben şimdi sana GoT'a da başladım, ilk bölümünü izliyorum desem daha da şaşırırsın sanırım. :A

Yetişirsem neden olmasın. :Z

1x2

Çok iyi bir bölümdü, beğendim :D

Bölümün ilk kısımları Frank'i aramakla geçti meğer Steve Kanada'ya kaçırmış, şaşırdım baya. :D

Bu bölümle birlikte Lip de sevdiğim karakterlerden biri oldu. Severim böyle asi tipleri. :D Hele babasının peşinden gitmesi falan güzeldi. :D

Sanırım Frank'i bir tek Debbie seviyor ama Frank'in de hiçbir çocuğuna sevgisi yok resmen. :(
Steve Fiona'yı gerçekten seviyor belli ki, yaptığı yanlıştı ama.

Karen'in annesi de baya fantezi meraklısı çıktı Frank'a yaptıkları güldürdü. :F

Yalnız bu aile cidden utanmaz yani özellikle Frank'in Karen'in karşısına çıkmasına baya şaşırdım. :D
9.5/10

Son düzenleme:
1x3 ve 1x4'ü geç de olsa izledim :D

1x3
Bölümün başları bana sıkıcı gelse de sonradan baya açıldı. :D Güzel bir bölüm oldu.

Frank her bölüm bir iş açacak gibi başlarına. :D Bölüme Ginger Hala damga vurdu resmen. :F Çok sevdim kadını keşke daha uzun kalsaydı. :D Debbie baya alıştı kadına. :( Şu Mandy zillisine de ayrı sinir oldum.ss Neyse ki Ian sonunda gerçekleri söyledi de kanka oldular :A

8/10

1x4
Bu bölüm gerçekten çok iyiydi. :D

Debbie'yi anlamak cidden zor. Küçüçük çocuğu kaçırdı. 😱 Neyse ki bizimkiler müthiş bir plan yaparak durumu kurtardılar. :Z Frank'in yüzünden Kev'in Veronica'yla evlenileceği ortaya çıktı ama asıl bomba sonda çıktı meğer Frank evliymiş 😱
Debbie bölüm sonunda yaptı yine yapacağını. :F Karen resmen sevgilisinin babasına yürüdü. :F Hepsi manyak bunların. :A

9/10