Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

2x7. Bölüm

İturiel i görünce meleklerden soğudum
öyle moruk melekmi olur

valentine ,iturieli hapsedip tecavüz etmeye kalkışınca ituriel ciyaklamaya başladı öyle bir ciyaklıyorduki sesi tee clary nin boobslarına kadar yansıdı

clary clufus luke ve jace işbirliği meleği kurtardı bakalım kılıcıda alabildilermi devamı haftaya

alec le magnusun halveti gerçekleşmiş oldu ama kapalı alana çekti oğlan kendini göremedik pozisyonları

izzy de iyice yin fin esrarkeşi oldu, kız kötü yola düşecek nerdeyse

Bu akşam izleyecem tekrar bölümler birikmesin zor yetiştim zaten ayoll

hangi akşam sanırım oranın bu akşamı üç gün sonra geliyor
hahah bu akşam demiştim bu akşam yorumluayacam şimdi işte ayoll

7.bölüm bence şuana kadar olanladan aksiyon yönünde çok iyi bölümdü sadece alec büyücü sahnesini saymazsak
işin işine melekte girdi bu bölüm ayrı sevdim ayoll

valantina sinirimi bozuyor kötü adam severim ama bu adama ısınamadım ayoll

dizinin son sahnesinde olan savas sahnesi güzeldi ama ibirellaya snirlendim aleci doldurdu büyücüyler ol diye nasıl kardeş bu

@destere @xemrexxx @cookies

nihayet izleyebildin

melek nasılda ciyaklıyordu ya içim sızladı yalnız öyle moruk melekmi olur? ben melekleri hep güzel kız sanıyordum
bu küflenmiş ihtiyarı nerden bulmuşlar

nihayet izleyebildin

melek nasılda ciyaklıyordu ya içim sızladı yalnız öyle moruk melekmi olur? ben melekleri hep güzel kız sanıyordum
bu küflenmiş ihtiyarı nerden bulmuşlar
Hhahahaha süpernaturalda dediğin gibi meleklerimiz oluyordu burada bu düşmüş kısmetine ohh canıma değsin ayoll

2x8. Bölüm

magnusla sihirli kedi kadının kurtlarını döktükleri karşılıklı birbirlerine gülle fırlattıkları muhteşem bir bölümdü

claire in melek olduğunu tahmine tmiştim zaten melek gibi kız ama simon gibi iğrenç bir yuvarlağı öperek tüm işi fok etti

izzy de kendini raphael adlı kazık vampire ısrttırdı boşu boşuna rafael in pili bitik onun panzehiri kısa sürüyor oysa izzy kendisini bana ısırttırtsaydı en az bir elli yıl sürerdi etkisi

izzy, alec ve jace in anasıda güzelmiş
) yani zaten çirkin olsa izzy i pırtlatmazdı

izleyipte geldin sanırım
muhteşem ötesi bir bölümdü bana yetiş yoksa ayrıntıları profil sayfanda anlatırım

Hhahaha izledim bölümü senle uğraşamam diye ayoll

8.BÖLÜM isibella konusu beni hiç ama hiç heyecanlandırmıyor ayoll onun kanını emmesini izledik hep bölümde geberip gitsede kurtulsak ayoll

magnusun vatantinanın bulduğu kadınla olan kavgası güzeldi ama gerçekten güçlü bir büyücü alec şanslı ayoll
@xemrexxx @cookies

şu simon defolup gitsede kurtulsak 1.sezondan beridir en nefret ettiğim karakter ayoll ne diye tutuyorlar dizide anlamış değilim

Çünkü kitapta var Simon
Isabella ayrılamaz son kitabı okumadım ama büyük iht Simonla olurlar