galiba görünce şok oldu ağlamaya odasına gitti hogathaKim bu kız? acayip sıska tam bacımın ecünnüler kitabından fırlamiş gibi@Çiğdem-
galiba görünce şok oldu ağlamaya odasına gitti hogathaKim bu kız? acayip sıska tam bacımın ecünnüler kitabından fırlamiş gibi@Çiğdem-
Yada çukurun 3.fragmanında Emrah mı mestan mı onu öğrenmek için youtube yorumlarına filan bakıyordurgaliba görünce şok oldu ağlamaya odasına gitti hogatha
Kim bu kız? acayip sıska tam bacımın ecünnüler kitabından fırlamiş gibi@Çiğdem-
galiba görünce şok oldu ağlamaya odasına gitti hogatha
Aaa o konuda ben netim adamın kendi çabamla fotosunu çektim daha napayım ayollYada çukurun 3.fragmanında Emrah mı mestan mı onu öğrenmek için youtube yorumlarına filan bakıyordur@Çiğdem- nerdesin bacccım
sen de avcunu yalarsınAaa o konuda ben netim adamın kendi çabamla fotosunu çektim daha napayım ayoll
Bu kız Arası yoldan çıkarır
Ne yani sana attıgım fotoyu görmedin miAaa o konuda ben netim adamın kendi çabamla fotosunu çektim daha napayım ayoll
Bu kız Arası yoldan çıkarır
Aaa onu şimdi gördüm tam yazdımNe yani sana attıgım fotoyu görmedin miGördün de hala yoooo yoo mu diyorsun
Konunun oırjinal başlığına bak bu arada @xemrexxx oynama etmeden önceki haliNe yani sana attıgım fotoyu görmedin miGördün de hala yoooo yoo mu diyorsun
Bacımın ayağını kaydıramazsınHhaha Aaa ben gerekli mağzemeyi aldım zaten yeter ayoll
Yeni kimlik kartım
Anlıyorum.Yeni kimlik kartım@Dosi
Fotografcı cocuga dedim ki ben ceo'yum filan, bana şöyle afilli bi foto çek, çekkii kart vizitimde şık dursun dedim. Işıkları acınca cocuk flash bi patladı suratımdaİşte böyle
Avatarımın yan ürününün, yan ürününün yan ürünü gibi durmuyormu?Yeni kimlik kartım@Dosi
Fotografcı cocuga dedim ki ben ceo'yum filan, bana şöyle afilli bi foto çek, çekkii kart vizitimde şık dursun dedim. Işıkları acınca cocuk flash bi patladı suratımdaİşte böyle
Yalnız ben 21.07.12'de de deliydimAnlıyorum.Şu forumda normal bir insan evladı yok galiba tüm şizofrenler toplanmışız.
Senşn avatarın bizim eski bozdolabı süsüne benziyor Küçükken korkardım.Avatarımın yan ürününün, yan ürününün yan ürünü gibi durmuyormu?Forumdash'ın profilinde de belirttim
@xemrexxx Forumdash yaşlılıktan bunadı diyordu demek ki deliliktenmiş.Yalnız ben 21.07.12'de de deliydimşimdi de... Sonradan delirenlere hoşgeldin diyorum
Şimdi sen avatarım için iyi birşeymi dedin kötümü?Senşn avatarın bizim eski bozdolabı süsüne benziyor Küçükken korkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?