yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak meselaHahha Aaa o olur![]()
![]()
![]()
Yeni gelin oturuşunun öncesi heraldeyarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela@mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
![]()
zaten olmazsa ben oldururumZaten deli deliyi mekkede bulurmuşHemen anlıyorsun neler olacağını
![]()
hani ne bir kalp ne bir güldürdün yok hadsiz marul .ssBence yılın kadını hiç kuşkusuz Hasibeydi![]()
Bilmem mi forumun queeni oldunzaten olmazsa ben oldururum![]()
hayatım benden daha entriganı daha asili daha sevileni var mı şu forumdaBilmem mi forumun queeni oldun![]()
yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela@mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
![]()
Aaa yalnız bunlarda gerçekten bir şey var gibiYeni gelin oturuşunun öncesi heralde![]()
Senden başkasını tanımıyorumhayatım benden daha entriganı daha asili daha sevileni var mı şu forumda![]()
Yamaçta sorun vardır
Sevgilisi yokturYamaçta sorun vardırVartolunun gerçek sevgilisini tanıyoruz ama yamaçınkini bilen yok
![]()
Liste bana hiç uygun değil ondanhani ne bir kalp ne bir güldürdün yok hadsiz marul .ss
görürsün senListe bana hiç uygun değil ondanAsiye dışında.