yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela @mrt-06 @serhatt @Dosi @ForumdashHahha Aaa o olur
Yeni gelin oturuşunun öncesi heraldeyarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela @mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
zaten olmazsa ben oldururumZaten deli deliyi mekkede bulurmuş Hemen anlıyorsun neler olacağını
hani ne bir kalp ne bir güldürdün yok hadsiz marul .ssBence yılın kadını hiç kuşkusuz Hasibeydi
Bilmem mi forumun queeni oldunzaten olmazsa ben oldururum
hayatım benden daha entriganı daha asili daha sevileni var mı şu forumdaBilmem mi forumun queeni oldun
yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela @mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
Aaa yalnız bunlarda gerçekten bir şey var gibi @serhattYeni gelin oturuşunun öncesi heralde
Senden başkasını tanımıyorumhayatım benden daha entriganı daha asili daha sevileni var mı şu forumda
burada emrah da sen ve @destere nin @Harunnn60 ı dışladığı gibi dışlanmışAaa yalnız bunlarda gerçekten bir şey var gibi @serhatt
Yamaçta sorun vardır Vartolunun gerçek sevgilisini tanıyoruz ama yamaçınkini bilen yokAaa yalnız bunlarda gerçekten bir şey var gibi @serhatt
Hhahah Aaa dışlamadık ayoll yine gaza getirme @Harunnn60 ıburada emrah da sen ve @destere nin @Harunnn60 ı dışladığı gibi dışlanmış
Sevgilisi yokturYamaçta sorun vardır Vartolunun gerçek sevgilisini tanıyoruz ama yamaçınkini bilen yok
Liste bana hiç uygun değil ondan Asiye dışında.hani ne bir kalp ne bir güldürdün yok hadsiz marul .ss
görürsün senListe bana hiç uygun değil ondan Asiye dışında.