Sezona Damga Vuran Kraliçeler I Top 10

olur mu gııı arasın sevgilisi en ecünnülüsünden:A @Forumdash
5aca136e0f25431618fc5766.jpeg

Kim bu kız? acayip sıska tam bacımın ecünnüler kitabından fırlamiş gibi :A @Çiğdem-

galiba görünce şok oldu ağlamaya odasına gitti hogatha:A

Yada çukurun 3.fragmanında Emrah mı mestan mı onu öğrenmek için youtube yorumlarına filan bakıyordur :F:F @Çiğdem- nerdesin bacccım :F:F
Aaa o konuda ben netim adamın kendi çabamla fotosunu çektim daha napayım ayoll
:A :A :A

Bu kız Arası yoldan çıkarır :A :A :A

Fazilet'in 1., Merve'nin 2., Engerek'in 3., Şirin'in de 4. sırada yer alması gerekiyordu.

Sıralama olmamış. Esma kim be .s

Yeni kimlik kartım:A @Dosi

Fotografcı cocuga dedim ki ben ceo'yum filan, bana şöyle afilli bi foto çek, çekkii kart vizitimde şık dursun dedim. Işıkları acınca cocuk flash bi patladı suratımda :F İşte böyle
Anlıyorum. :A Şu forumda normal bir insan evladı yok galiba tüm şizofrenler toplanmışız. :A

Anam senin yüzün nerde. :F CW dizilerindeki şeytanlar gibi olmuş avatarın. :F @Çiğdem- @xemrexxx

Yeni kimlik kartım:A @Dosi

Fotografcı cocuga dedim ki ben ceo'yum filan, bana şöyle afilli bi foto çek, çekkii kart vizitimde şık dursun dedim. Işıkları acınca cocuk flash bi patladı suratımda :F İşte böyle
Avatarımın yan ürününün, yan ürününün yan ürünü gibi durmuyormu? :A Forumdash'ın profilinde de belirttim :A:A

Senşn avatarın bizim eski bozdolabı süsüne benziyor Küçükken korkardım. :F
Şimdi sen avatarım için iyi birşeymi dedin kötümü? :F
Aylar oldu ben bu avatarla takılalı. Sana kötü anılar canlandırıyorsa söyle değiştiririm :D :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,558
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd