Sezon Finalinin Anlamı Ne?

FOX da garip Show Tv`de garip.

FOX`un gariplikleri @takas `ın saydıkları.

Ama Show`un garipliklerini de ben söyleyeyim.

"Adam Asmaca Yeni Bölümüyle Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesu ve Pazar Show Tv`de."

"Adam Asmaca Yeni bölümüyle Çarşamba hariç hergün Show Tv`de.

Bu nasıl yayın akışıdır. Çarşamba hariç ne demektir? :D Çarşamba niye hariç olsun öyle bir gün yok mu? Adam akıllı ya hafta içi hergün yap, ya haftasonu yap, ya Pazartesi, Çarşamba, Cuma, ya Salı, Perşembe, Cumartesi yap şunu. :D

Konu gariplikten açılmışken; Galip Derviş arka arkaya 2 yeni bölümüyle Pazartesi ve Perşembe Kanal D'de! :D

FOX yükselme çabasında olan bi kanal bu yüzden tepki toplamak istemiyor ama yaptıkları bencede çok yanlış :) Güzel bir yazı. Emeğine sağlık @mrt-06 ama biraz daha detaylı olabilirdi :)

Teşekkürler Hilal. :)

Yazıya katılıyorum gerçekten abartıyorlar bazı konularda özellikle 4.5 saat dizi yayınlayıp milleti aptal yerine koymak gibi.. :D

Teşekkürler Emre. :)

Doğru bir noktaya değinmişsin. Fox TV sadece bir örnek olarak orada yer almış. Başka kanallarda da böyle sorunlar var. Mesela Star TV geçtiğimiz sezonun sonunda Bir Çocuk Sevdim dizisine sezon finali dedi ama başlatmadı. Buna benzer çok örnek var ama aklıma gelmedi şuan.

Bence bazı diziler için kanalın yaptığı sezon finali şu demek ;

Bu dizinin reytingi iyi değil ama kötü de değil. Eğer yeni ve iddialı projeler ile anlaşamazsak bu diziyi devam ettiririz. Anlaşırsak bu diziyi bitiririz.

Bence bu düşünceyle hareket ediyorlar. Ve yapımcılarında bu işten haberi vardır.

Teşekkürler Hayrettin. :)

atacan güzel bi yazı eline sağlık

Teşekkürler Akın. :)