Sezon Finalinin Anlamı Ne?

fox çok tuhaf bi kanal kimse kusura bakmasın :D dizileri tuhaf tuhaf saatlerde başlatır reklam stratejisi saçma yeri gelir dizileri sabah namazına yakın biter :d yeri gelir 5 senelik diziye yeni dizi yazar yeri gelir 5 bölüm üst üste tekrar verir böyle işte :D

Katılmamak elde değil. :D

FOX da garip Show Tv`de garip.

FOX`un gariplikleri @takas `ın saydıkları.

Ama Show`un garipliklerini de ben söyleyeyim.

"Adam Asmaca Yeni Bölümüyle Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesu ve Pazar Show Tv`de."

"Adam Asmaca Yeni bölümüyle Çarşamba hariç hergün Show Tv`de.

Bu nasıl yayın akışıdır. Çarşamba hariç ne demektir? :D Çarşamba niye hariç olsun öyle bir gün yok mu? Adam akıllı ya hafta içi hergün yap, ya haftasonu yap, ya Pazartesi, Çarşamba, Cuma, ya Salı, Perşembe, Cumartesi yap şunu. :D

Yine her yazdığım eleştiri yazısında olduğu gibi olay yine Show TV'ye bağlandı. :d

"emreemreu sana gelince kardeşim aynı "yeni dizisi" yazısını Stv de yapıyor bilmiyoruz sanma kardesim. En az 2-3 bölüm yazdığını gördüm Osmanlı'da Derin Devlet dizisinde..."

Bunu ben mi yazdım?:)

Stv de izlediği dizi çok Foxa laf atıyorda kendi izlediği kanalda farksız sayılmaz.

- - - Ekleme - - -

Ne oldu @Almila ben senden hala cevap alamadım? 1.5 ay yeni dizi yazdı yalananı uydurdun çekildin geriye???

Stv de izlediği dizi çok Foxa laf atıyorda kendi izlediği kanalda farksız sayılmaz.

- - - Ekleme - - -

Ne oldu @Almila ben senden hala cevap alamadım? 1.5 ay yeni dizi yazdı yalananı uydurdun çekildin geriye???

Tamamda emreemreu hiç stv kusursuz diye birşey demedi ki.:) Fox çok kötü stv harika falan dese neysede adam fox'un kötü yanlarını eleştirdi sen hemen stv'ye laf attın.Ne alaka?:)

Genel olarak yazayim.
Bencede yanlistir üc bes bölüm 'yeni dizi' yazmak. Bunu bir kabul etmek gerek. Yeni dizi yazisi sadece ilk bölüm icin yazilir.
Sezon Finali ise gercekten dizi önümüzdeki sezon devam edecekse yazilir. Final ise 'Veda' veya 'Final' yazilir.

Bunlar genel sekilde böyledir.
Farkli olmak icin bunlari degistirmenin anlamini göremiyorum.

Bu hatalari hangi kanal yaparsa yapsin yanlistir.

Editörümüz @mrt-06 Fox TV'yi örnek göstermis sadece ve konudaki mesajlardan anlasildigi üzere dogru bir tespit yapmis. Fox böyle bir hata yapiyormus. Ama bu demek degil ki sadece Fox yapiyor.

Tartismanin manasi yok :) kim hangi kanali izliyorsa izlesin, hatalariyla iyilikleriyle 😉
Ben mesela önceden yazdigim gibi Show TV'yi sildim. Fox TV zaten Avrupa'ya yayin yapmiyor. STV'de pek izledigim bir kanal degildir. Kanal kanal dolasirken arada belgesellere takilirim. Güzel belgesel yayinliyorlar mesela :D

Büyük kanal olma yolunda böyle hatalar yapilmamasi gerek. Kanal D bence 'Veda' yazarak mesela 'Final'in anlamini degistirdi, güzel bir duygusal anlam katti. Cok iyi yapti. Kuru kuru 'Final' yazmak yerine daha iyi.