@Billy KaneMert mılletı sorguya cekmedıgın kalmıstı herkese laf yetıstırmıssın amma abartıyosunuz su kanal ısını
@Billy KaneMert mılletı sorguya cekmedıgın kalmıstı herkese laf yetıstırmıssın amma abartıyosunuz su kanal ısını
@Billy Kane emreemreu ne zaman stv fanatikliği yaptı?
fox çok tuhaf bi kanal kimse kusura bakmasın dizileri tuhaf tuhaf saatlerde başlatır reklam stratejisi saçma yeri gelir dizileri sabah namazına yakın biter yeri gelir 5 senelik diziye yeni dizi yazar yeri gelir 5 bölüm üst üste tekrar verir böyle işte
fox çok tuhaf bi kanal kimse kusura bakmasın dizileri tuhaf tuhaf saatlerde başlatır reklam stratejisi saçma yeri gelir dizileri sabah namazına yakın biter yeri gelir 5 senelik diziye yeni dizi yazar yeri gelir 5 bölüm üst üste tekrar verir böyle işte
Kesinlikle :
Katılıyorum @takas
Katılmamak elde değil.
Katılmamak elde değil.
kanalların sahipleri aramızda mücadele çok çetin geçiyor
Abartma yok gerçeği yazdım. Yazdıklarım yalan mı yani bu durumu sende biliyorsun?
Mert seni biliyoruz her zaman Fox'u düşük gösterecek yazılar yazıyorsun bu konudada olduğu gibi abartmaya da devam ediyosun haladan..
Ben öyle birşey iddia etmedim zaten Burak.
"emreemreu sana gelince kardeşim aynı "yeni dizisi" yazısını stv de yapıyor bilmiyoruz sanma kardesim. En az 2-3 bölüm yazdığını gördüm osmanlı'da derin devlet dizisinde..."
bunu ben mi yazdım?
"emreemreu sana gelince kardeşim aynı "yeni dizisi" yazısını Stv de yapıyor bilmiyoruz sanma kardesim. En az 2-3 bölüm yazdığını gördüm Osmanlı'da Derin Devlet dizisinde..."
Bunu ben mi yazdım?
Yazıda Show TV'nin "S" si yok.Fox vs Show'a dönüsmüs konu
Stv de izlediği dizi çok Foxa laf atıyorda kendi izlediği kanalda farksız sayılmaz.
- - - Ekleme - - -
Ne oldu @Almila ben senden hala cevap alamadım? 1.5 ay yeni dizi yazdı yalananı uydurdun çekildin geriye???