Sezon Finalinin Anlamı Ne?

Stv de izlediği dizi çok Foxa laf atıyorda kendi izlediği kanalda farksız sayılmaz.

- - - Ekleme - - -

Ne oldu @Almila ben senden hala cevap alamadım? 1.5 ay yeni dizi yazdı yalananı uydurdun çekildin geriye???

Yorumum silinmiş ne yapabilirim ? sana laf yetiştirmekten daha önemli işlerim var 😉

"Sezon Finali" diyerek "Final" yapan Samanyolu da var maalesef.
Ve FOX'un sürekli "Yeni Dizi" yazmasından rahatsız olurken, aynı şeyi bu dönem
rahat 5 bölüm Samanyolu da yaptı. İnşallah, bu hatalardan döner iki kanal da...

Yazıya katılıyorum gerçekten abartıyorlar bazı konularda özellikle 4.5 saat dizi yayınlayıp milleti aptal yerine koymak gibi.. :D

FOX en azından dizilerinin arkasında duran bir kanal. Çakıl Taşları dediğin dizi 18 bölüm yayınlandı o düşük reytinglere rağmen? Kanal D, Star, Atv, show'da olsaydı 5 bölüme kalmaz yayından kalkardı! Show tv dizilere çok çabuk kıyan bir kanal!!! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi polisiye dizisi olan "Karakol" dizisi adeta Muhteşem Yüzyıl'a meydan okudu reytinglerde ona rağmen diziyi 5 bölüm olmadan yayından kaldırdı!!! Daha nice diziler var yayından kalkan... Ustura Kemal, Salı günleri 5 den aşa gitmiyordu en bekliyorlardı ki 10 reyting falan mı? Gitti Pazar'a koydular diziyi şaka gibi... Klasik show gitti diziyi yayından kaldırdı. Lale Devri reytingler düşük diye yayınadn kaldırıyorlardı ne çabuk unuttun? FOX ne yaptı sahip çıktı aldı diziyi bak dizi 3.sezonunda ve 4.sezonda da devam edecek. :) emreemreu sana gelince kardeşim aynı "yeni dizisi" yazısını Stv de yapıyor bilmiyoruz sanma kardesim. En az 2-3 bölüm yazdığını gördüm Osmanlı'da Derin Devlet dizisinde...

Zehirli Sarmasik dizisinin arkasinda hic durmadi maalesef. Canan dizisini de baska gunde denemedi..

Doğru bir noktaya değinmişsin. Fox TV sadece bir örnek olarak orada yer almış. Başka kanallarda da böyle sorunlar var. Mesela Star TV geçtiğimiz sezonun sonunda Bir Çocuk Sevdim dizisine sezon finali dedi ama başlatmadı. Buna benzer çok örnek var ama aklıma gelmedi şuan.

Bence bazı diziler için kanalın yaptığı sezon finali şu demek ;

Bu dizinin reytingi iyi değil ama kötü de değil. Eğer yeni ve iddialı projeler ile anlaşamazsak bu diziyi devam ettiririz. Anlaşırsak bu diziyi bitiririz.

Bence bu düşünceyle hareket ediyorlar. Ve yapımcılarında bu işten haberi vardır.

Kanal D`nin Sezon Finali yapıpta başlatmadığı dizisi yok bildiğim kadarıyla. :D

- - - Ekleme - - -

İnsanlar Alemi de sezon finali yapmıştı Starda ama başlamadı...

Tekrar ediyorum anlayana ;

- Ortada kötüleme, karalama gibi bir durum yoktur.

- Ortada uydurma bir durum yok her şey açık keza çoğu arkadaşım bana katıldı.

- Ayrıca herkesin eleştiri ve yorum yapma hürriyeti vardır. Sen neyi eleştireceğimiz konusunda bize laf söyleyemezsin.