Sezon Finalinin Anlamı Ne?

Stv de izlediği dizi çok Foxa laf atıyorda kendi izlediği kanalda farksız sayılmaz.

- - - Ekleme - - -

Ne oldu @Almila ben senden hala cevap alamadım? 1.5 ay yeni dizi yazdı yalananı uydurdun çekildin geriye???

Yorumum silinmiş ne yapabilirim ? sana laf yetiştirmekten daha önemli işlerim var 😉

"Sezon Finali" diyerek "Final" yapan Samanyolu da var maalesef.
Ve FOX'un sürekli "Yeni Dizi" yazmasından rahatsız olurken, aynı şeyi bu dönem
rahat 5 bölüm Samanyolu da yaptı. İnşallah, bu hatalardan döner iki kanal da...

Yazıya katılıyorum gerçekten abartıyorlar bazı konularda özellikle 4.5 saat dizi yayınlayıp milleti aptal yerine koymak gibi..

Zehirli Sarmasik dizisinin arkasinda hic durmadi maalesef. Canan dizisini de baska gunde denemedi..

Doğru bir noktaya değinmişsin. Fox TV sadece bir örnek olarak orada yer almış. Başka kanallarda da böyle sorunlar var. Mesela Star TV geçtiğimiz sezonun sonunda Bir Çocuk Sevdim dizisine sezon finali dedi ama başlatmadı. Buna benzer çok örnek var ama aklıma gelmedi şuan.

Bence bazı diziler için kanalın yaptığı sezon finali şu demek ;

Bu dizinin reytingi iyi değil ama kötü de değil. Eğer yeni ve iddialı projeler ile anlaşamazsak bu diziyi devam ettiririz. Anlaşırsak bu diziyi bitiririz.

Bence bu düşünceyle hareket ediyorlar. Ve yapımcılarında bu işten haberi vardır.

Kanal D`nin Sezon Finali yapıpta başlatmadığı dizisi yok bildiğim kadarıyla.

- - - Ekleme - - -

İnsanlar Alemi de sezon finali yapmıştı Starda ama başlamadı...

Karagül Sezon Finali Yapacak, Hala Yeni Dizi Yazıyor

Tekrar ediyorum anlayana ;

- Ortada kötüleme, karalama gibi bir durum yoktur.

- Ortada uydurma bir durum yok her şey açık keza çoğu arkadaşım bana katıldı.

- Ayrıca herkesin eleştiri ve yorum yapma hürriyeti vardır. Sen neyi eleştireceğimiz konusunda bize laf söyleyemezsin.

Canan konusunda %100 katılıyorum. Hiç kaçırmadığım nadir dizilerdendi ya
Zehirli Sarmaşıkta gayet iyi oranlar alıyordu

Evet. Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına koydular ve hiç başka günde denemediler..