Aramızda koltuğu hazır @Forumdasho arada bir black mirror a dalıyor birazdan bölüm bitince damlar yine![]()
Aramızda koltuğu hazır @Forumdasho arada bir black mirror a dalıyor birazdan bölüm bitince damlar yine![]()
çağırma şimdi damlar baykuş gibi koltuğuna kurulur yaşlı amcalar gibi kalkmak nedir bilmez
Hahaha Aaa bende şarkı oylarımı verip kaçarım 10 dakıka sonra falançağırma şimdi damlar baykuş gibi koltuğuna kurulur yaşlı amcalar gibi kalkmak nedir bilmez![]()
sabaha kadar 90 lar şarkıları oy işlemi tamam olur ama sanırım yabancı dizi kategorisi yarına kalacakHahaha Aaa bende şarkı oylarımı verip kaçarım 10 dakıka sonra falan![]()
Yarın gece halletsende olur dizilerisabaha kadar 90 lar şarkıları oy işlemi tamam olur ama sanırım yabancı dizi kategorisi yarına kalacak![]()
bu sefer ben erken geldim yoksa yine kaçacaktınYarın gece halletsende olur dizileri
Seni bulamıyorum diyip duruyordun geldiğinde daha dır dır etmezsin herhalde![]()
Hadi cicili bicili rüyalarbu sefer ben erken geldim yoksa yine kaçacaktın![]()
cicili bicili gudnaytHadi cicili bicili rüyalar![]()
Ayy unutmam senin dizilerine birde @Harunnn60 ın Gagasına torpil geçecezcicili bicili gudnaytbenim dediğim dizileri unutma
![]()
Hadi yap bee copy paste yapıcam bi kaç düzenleme yapıpsabaha kadar 90 lar şarkıları oy işlemi tamam olur ama sanırım yabancı dizi kategorisi yarına kalacak![]()
@Harunnn60 un izlediği dizi yokki ona su bile yok yağpmurlu havada ne torpili istiyormuş bahsettiği gagayı bile izlememiştir
twd den maggie yide unutmayasınHadi yap bee copy paste yapıcam bi kaç düzenleme yapıp![]()
TWDye bu sezon bi lokma zırnık vermem@Harunnn60 un izlediği dizi yokki ona su bile yok yağpmurlu havada ne torpili istiyormuş bahsettiği gagayı bile izlememiştir
twd den maggie yide unutmayasınsenden liste bekliyorum ben kopya çekeceğim
![]()
maggie yi eklesen yeterli zaten diğerlerine gerek yok her sezonu için bu sözü rahatlıkla söyleyebilirimTWDye bu sezon bi lokma zırnık vermemNasıl leş bi sezondur öyle
izlemedin dimi?
Bak bu sözleri 2 ile çarpmaggie yi eklesen yeterli zaten diğerlerine gerek yok her sezonu için bu sözü rahatlıkla söyleyebilirim![]()
Bak bu sözleri 2 ile çarp@Çiğdem-
Aaa @Harunnn60 ın Gagasına veririm ama Maggieye yokmaggie yi eklesen yeterli zaten diğerlerine gerek yok her sezonu için bu sözü rahatlıkla söyleyebilirim![]()
o zaman senin pilli çocuk listelerde yer almasın diye her türlü kötülüğü yaparım