Bu sene keyif yok canım ama sendeyaa işte kıymetimi bilme yerden yere vur sonrada özledik de gagadaha çok ararsın beni nerden bulacan böyle cillop gibi arkadaş
![]()
Bu sene keyif yok canım ama sendeyaa işte kıymetimi bilme yerden yere vur sonrada özledik de gagadaha çok ararsın beni nerden bulacan böyle cillop gibi arkadaş
![]()
sıkıntı her zaman olur yaşayan organizmalarda sıkıntısız gün olmazBu sene keyif yok canım ama sendeBir sıkıntıların var kesin burada çaktırmıyorsun ama eskisi kadar neşen kalmamış
Bana anlatabilirsin sorun değil.
@Çiğdem-
sıkıntı her zaman olur yaşayan organizmalarda sıkıntısız gün olmazönemli olan buraya yansıtmamak yansıtıyorsam (tabi sana güvenmiyorum bu konuda yansıttığımı sanmıyorum
) nerde kaldım heh sıkıntımı yansıtıyorsam foruma bu benim kabahatim
![]()
bir ara @Dosi habire gözlük fırlatıyordu neyseki onun kötü huyundan çabuk kurtulduk şimdi gözlük fırlatma sırası sana geldi sanırım
Kaliteli gözlük ama benimkisi.bir ara @Dosi habire gözlük fırlatıyordu neyseki onun kötü huyundan çabuk kurtulduk şimdi gözlük fırlatma sırası sana geldi sanırım![]()
Hhahah Aaa sen böyle dedin diye gözlükleri gülücük ile değiştirmiş Harun
bugün beni kırmama günüymüşHhahah Aaa sen böyle dedin diye gözlükleri gülücük ile değiştirmiş Harun
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 ı etiket etmediğim mesajlarda bile sana övgü mesajlarımı takip edip dis atıyorbugün beni kırmama günüymüşyarın kötülüğe kaldığı yerden devam edecekmiş gaga
![]()
bugün beni kırmama günüymüşyarın kötülüğe kaldığı yerden devam edecekmiş gaga
![]()
Aaa öyle deme destere güzel yorumlarını görüyorum.zaten gaganın hakkında güzel bir mesaj yaz çıkmaz ortaya ama başka türlüde heryere yetişiyor lanet olasıca![]()
bir tane seçsene şöyle güzel yorumlarımdan biriniAaa öyle deme destere güzel yorumlarını görüyorum.![]()
Geçen iyi ki varsın en iyi arkadaşımsın diyordun. 😱😕 @Çiğdem-bir tane seçsene şöyle güzel yorumlarımdan birini![]()
zaten gaganın hakkında güzel bir mesaj yaz çıkmaz ortaya ama başka türlüde heryere yetişiyor lanet olasıca![]()
Aaa doğru diyorsun hiçbir övgülü destekli mesajıma gelip teşekkür etmedi ama bir olumsuz mesajda anında ışınlanıyor bana kıymet vermiyorsunuz diye
Sen dediğimi yapsana.Aaa doğru diyorsun hiçbir övgülü destekli mesajıma gelip teşekkür etmedi ama bir olumsuz mesajda anında ışınlanıyor bana kıymet vermiyorsunuz diye![]()
![]()
![]()
rüya falan görmüşsündüröyle bir hata yapacağımı sanmıyorum
![]()
Şu kaplumbağa smilesiniSen dediğimi yapsana.![]()
![]()
Aaa doğru diyorsun hiçbir övgülü destekli mesajıma gelip teşekkür etmedi ama bir olumsuz mesajda anında ışınlanıyor bana kıymet vermiyorsunuz diye![]()
![]()
![]()
Aaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsingaganın içi pis iyi şeyleri görmemesi normal
yılın favorisi yabancı dizide ozark dan ruth u ve stranger da eleven ı desteklemeyi unutma hogatha
@Harunnn60 la @S.G.A.T. ında kulağını çınlatalım![]()