Sezen Aksu Yazacak, Yıldız Tilbe Söyleyecek!

yaa işte kıymetimi bilme yerden yere vur sonrada özledik de gaga :) daha çok ararsın beni nerden bulacan böyle cillop gibi arkadaş :)
Bu sene keyif yok canım ama sende :A Bir sıkıntıların var kesin burada çaktırmıyorsun ama eskisi kadar neşen kalmamış :A Bana anlatabilirsin sorun değil. :bhr: @Çiğdem-

Bu sene keyif yok canım ama sende :A Bir sıkıntıların var kesin burada çaktırmıyorsun ama eskisi kadar neşen kalmamış :A Bana anlatabilirsin sorun değil. :bhr: @Çiğdem-
sıkıntı her zaman olur yaşayan organizmalarda sıkıntısız gün olmaz :) önemli olan buraya yansıtmamak yansıtıyorsam (tabi sana güvenmiyorum bu konuda yansıttığımı sanmıyorum :) ) nerde kaldım heh sıkıntımı yansıtıyorsam foruma bu benim kabahatim :)

bugün beni kırmama günüymüş :) yarın kötülüğe kaldığı yerden devam edecekmiş gaga :)
giphy.gif

Aaa doğru diyorsun hiçbir övgülü destekli mesajıma gelip teşekkür etmedi ama bir olumsuz mesajda anında ışınlanıyor bana kıymet vermiyorsunuz diye :A :A :A

gaganın içi pis iyi şeyleri görmemesi normal :)

yılın favorisi yabancı dizide ozark dan ruth u ve stranger da eleven ı desteklemeyi unutma hogatha :)
@Harunnn60 la @S.G.A.T. ında kulağını çınlatalım :)