Sinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.Aaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsin![]()
Sinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.Aaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsin![]()
ben daha seçim yapamadım sabaha doğru veya yarın gece yaparım artıkAaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsin![]()
ben daha seçim yapamadım sabaha doğru veya yarın gece yaparım artık![]()
Cici cici konuşuyoruz ayoll sende sinirlenmeye yer arıyonSinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.![]()
Bu üçgen çok hoşuma gidiyorÇiğdem uyumadım![]()
Aman sorma ne eğlence ne eğlenceBu üçgen çok hoşuma gidiyorEğlenceli
![]()
Aman sorma ne eğlence ne eğlence7 milyar insan arasında çiğdem-harun-destere üçgeni!
![]()
Hhahah bizim için öyle ama Harun kayışları koparıp kendini dağa bayıra vuruyorBu üçgen çok hoşuma gidiyorEğlenceli
![]()
Off be yatıyorum ya birgün de sorun harun nasılsın diye.Hhahah bizim için öyle ama Harun kayışları koparıp kendini dağa bayıra vuruyor![]()
![]()
![]()
Hadi git zıbarda @destere kıçı dondu sokaktaOff be yatıyorum ya birgün de sorun harun nasılsın diye.![]()
Hala Selim'i düşünüyorsun pess .ss Ben olsam çoktan sana yol göstermiştim, Harun sabırlı adam
Hahah Aaa sende başlama ayol @XanTier bitti şimdi sen gazlıyorsun @Harunnn60 ı ciddiye alıyorHala Selim'i düşünüyorsun pess .ss Ben olsam çoktan sana yol göstermiştim, Harun sabırlı adam![]()
Gönlünü almışımdır herhalde Harunun yarın profilini görünce sevinirOff be yatıyorum ya birgün de sorun harun nasılsın diye.![]()
Pek zannetmiyorumHahah Aaa sende başlama ayol @XanTier bitti şimdi sen gazlıyorsun @Harunnn60 ı ciddiye alıyor![]()
![]()
Gönlünü almışımdır herhalde Harunun yarın profilini görünce sevinir![]()
![]()
![]()
HahahahPek zannetmiyorum"Hadi git zıbarda @destere kıçı dondu sokakta
![]()
![]()
" Bu mesajdan sonra zor gibi
@Harunnn60
Sinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.![]()
o arada bir black mirror a dalıyor birazdan bölüm bitince damlar yineŞuan kimsecikler yok galiba @Forumdash dolanıyordu ama![]()