Sinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.Aaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsin
Sinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.Aaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsin
ben daha seçim yapamadım sabaha doğru veya yarın gece yaparım artıkAaa dur özel kutuma daha bakmadım oraya geçeyim @Harunnn60 da gelsin
ben daha seçim yapamadım sabaha doğru veya yarın gece yaparım artık
Cici cici konuşuyoruz ayoll sende sinirlenmeye yer arıyonSinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.
Bu üçgen çok hoşuma gidiyorÇiğdem uyumadım
Aman sorma ne eğlence ne eğlenceBu üçgen çok hoşuma gidiyorEğlenceli
Aman sorma ne eğlence ne eğlence7 milyar insan arasında çiğdem-harun-destere üçgeni!
Hhahah bizim için öyle ama Harun kayışları koparıp kendini dağa bayıra vuruyorBu üçgen çok hoşuma gidiyorEğlenceli
Off be yatıyorum ya birgün de sorun harun nasılsın diye.Hhahah bizim için öyle ama Harun kayışları koparıp kendini dağa bayıra vuruyor
Hadi git zıbarda @destere kıçı dondu sokaktaOff be yatıyorum ya birgün de sorun harun nasılsın diye.
Hala Selim'i düşünüyorsun pess .ss Ben olsam çoktan sana yol göstermiştim, Harun sabırlı adam
Hahah Aaa sende başlama ayol @XanTier bitti şimdi sen gazlıyorsun @Harunnn60 ı ciddiye alıyorHala Selim'i düşünüyorsun pess .ss Ben olsam çoktan sana yol göstermiştim, Harun sabırlı adam
Gönlünü almışımdır herhalde Harunun yarın profilini görünce sevinirOff be yatıyorum ya birgün de sorun harun nasılsın diye.
Pek zannetmiyorumHahah Aaa sende başlama ayol @XanTier bitti şimdi sen gazlıyorsun @Harunnn60 ı ciddiye alıyor
Gönlünü almışımdır herhalde Harunun yarın profilini görünce sevinir
HahahahPek zannetmiyorum"Hadi git zıbarda @destere kıçı dondu sokakta" Bu mesajdan sonra zor gibi@Harunnn60
Sinirlendirmek için uğraşıyorsunuz biliyorum.
o arada bir black mirror a dalıyor birazdan bölüm bitince damlar yineŞuan kimsecikler yok galiba @Forumdash dolanıyordu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?