Gülerek geçiştirmeler falan
Gülerek geçiştirmeler falan
Tekrar .ss
Şu Guzman'ı da abarttınız. Boş dizinin boş karakterlerini konuşmayalım plz.
Kıskandın galiba @Harunnn60 un Guzman li ruyalarini 'Şu Guzman'ı da abarttınız. Boş dizinin boş karakterlerini konuşmayalım plz.
Senin @destere 'yle olan rüyalarından daha çekici bence.Kıskandın galiba @Harunnn60 un Guzman li ruyalarini '
Sus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunuSenin @destere 'yle olan rüyalarından daha çekici bence.
Bir hoşgeldin bile demeden etiket mi yapıyorsun bana pis melunSus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu@serhatt bu görev için mülteci de olabilir@Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskici
https://twitter.com/x/status/1086332168144470017
Hoş geldiğini söyleyen kimBir hoşgeldin bile demeden etiket mi yapıyorsun bana pis melun
Şeytan görsün sıfatınıÖzlemedin mi beni
Bir daha gidersem arkamdan çok ağlarsın sonraŞeytan görsün sıfatınıicerideyi dışarıda izleyesice .ss
Nerede o ya daha beni görmedi bak ayıptır ayoll@Forumdash i da götürursen forumda şenlik düzenlerim
Onun @kerem i var ama işe yaramıyor demek ki @Harunnn60 un gözü hep dışarıdaSen de @Harunnn60 a arşivinden güzel bir şeyler çıkar o zaman kıskanmasın
Ölçümleri ben yaparım gönüllü olarak, para falan istemezSus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu@serhatt bu görev için mülteci de olabilir@Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskici
https://twitter.com/x/status/1086332168144470017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?