fark etmez, konu sonuçta ne yapcağına vurgu yapmıyor mu ?Ama konuda "arkadaş" diyor, can dostu demiyor ki.![]()
fazla emin konuşmussun.kesinlikle tüm ilişkimi keserim öyle şeyler bize ters ki benim çevremde böyle bi olayın olma ihtimali yok![]()
fark etmez, konu sonuçta ne yapcağına vurgu yapmıyor mu ?Ama konuda "arkadaş" diyor, can dostu demiyor ki.![]()
fazla emin konuşmussun.kesinlikle tüm ilişkimi keserim öyle şeyler bize ters ki benim çevremde böyle bi olayın olma ihtimali yok![]()
Valla içimden arkadaşlığı silmek isterim ama açık ve konuşkan biri olmadığım için söyleyemem. Uzak dururum.fark etmez, konu sonuçta ne yapcağına vurgu yapmıyor mu ?
![]()
evet emin konuşuyorum böyle bieşy olacağına ihtimal vermiyorumfark etmez, konu sonuçta ne yapcağına vurgu yapmıyor mu ?
fazla emin konuşmussun.![]()
anladım...Valla içimden arkadaşlığı silmek isterim ama açık ve konuşkan biri olmadığım için söyleyemem. Uzak dururum.![]()
hayat ihtimaller üzerine kuruludur ama. hiçbir şeyin garantisi yok.evet emin konuşuyorum böyle bieşy olacağına ihtimal vermiyorum