Sevdiğiniz Bir Arkadaşınız Cinsiyet Değiştirse Tepkiniz Ne Olurdu?

Günümüzde eşcinsel evliliği bile var. Bu da yayılmaya başladı. Modernlik adı altında "eşcinsel" çıkıyor karşımıza. Yeni yeni icatlar. Sırf yenilik olsun diye, sırf farklılık olsun diye, normâl karşılanacak şeyler çıktı. Gerçi Türkiye'de normâl karşılanmıyor ama yakında karşılanmaya başlanır.
Türkiye'de hepsi dindar olmasa bile dini değerlere sahip çıkmayı kendine görev edinmiş yüzde 50-55'lik bir kitle var.O yüzden Türkiye'de kolay kolay normal karşılanmaz.

erkek arkadaşlarımı bilmem ama
kız arkadaşlarımla biz kendi aramızda sürekli konusuyoruz erkek olsaydım kesin seni kaçırırdım diyen arkadaşlarım var mesala bana hahahah bende karşılık olarak bende seni alırdım kesin diyorum otür sohbetler kendi aramızda çok geçer :kiki::kiki::kiki:
kız arkadaşlarımdan birisi erkek olsaydı kesin kaçırırdı beni vlla hahhaha :kiki::kiki:

Hiçbir şey doğuştan gelmez aslında. Biz doğuştan geldiğine inanırız. Aslında sadece yakın hissederiz. Genel olarak bu tarz duruma düşenler yalnız olanlar oluyor. Karşı cinslere olan inancını yitiriyor.
Eşcinsellik doğuştan gelir. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım eşcinsel ama cinsiyetini değiştirmedi öyle olanlara zaten trans deniyor bende pek hoşlanmıyorum translardan, ama eşcinselleri gayet normal karşılarım hatta genelde ezildiklerinden dolayı üzülüyorum da. :bilmem:

Türkiye'de hepsi dindar olmasa bile dini değerlere sahip çıkmayı kendine görev edinmiş yüzde 50-55'lik bir kitle var.O yüzden Türkiye'de kolay kolay normal karşılanmaz.
Türkiye'de kolay kolay normâl karşılanmayacağı doğru. Hatta normâl karşılanmayacak daha birçok ülke var.

cinsiyet değiştirenlere olumlu bakmıyorum ayrıca başkasını bilmem ama ben 100defada dünyaya gelsem yine kadın olarak gelmeyi seçerdim:bhr:
evet türkiyede kadın olmak kadar zor birşey yok ama kadın oolmak kadarda güzelbirşey yok
en önemlisi anne olabiliyoruz annelik duygusu kadar kutsal birşey yok bence sırf bu duyguyu yaşadığımız için kadın olmak daha doğrusu anne olmak dünyanın en güzel şeyi :bhr::bhr::bhr:

başkasını bilmem ama ben 100defada dünyaya gelsem yine kadın olarak gelmeyi seçerdim:bhr:
evet türkiyede kadın olmak kadar zor birşey yok ama kadın oolmak kadarda güzelbirşey yok
en önemlisi anne olabiliyoruz annelik duygusu kadar kutsal birşey yok bence sırf bu duyguuy yaşadığımız için kadın olmak daha doğrusu anne olmak dünyanın en güzel şeyi :bhr::bhr::bhr:
Bana sorarsan bende erkek olarak gelmek isterim.:D Her cinsiyetin kendine göre güzellikleri var.Sen erkekliğe yabancı olduğun için öyle konuşuyorsun bende kadınlığa.Normal yani.:D

Eskisine göre daha az muhabbet ederim ki zaten oda arkadaş çevresini değiştiri bu olaydan sonra. Yolumuz farklı düşer eğer düşmese bile yine daha az muhabbet ederim ama saygısızlık etmem.:)

Bana sorarsan bende erkek olarak gelmek isterim.:D Her cinsiyetin kendine göre güzellikleri var.Sen erkekliğe yabancı olduğun için öyle konuşuyorsun bende kadınlığa.Normal yani.:D
evet çok doğru ben zaten bu düşüncenin devam etmesinden yanayım cinsiyet değiştirenlere kesinlikle hak vermiyorum nasıl doğduğunun bence çok önemi yokk kadınlarında birçok avantajı var erkeklerinde 🙂
🙂🙂
🙂

evet çok doğru ben zaten bu düşüncenin devam etmesinden yanayım cinsiyet değiştirenlere kesinlikle hak vermiyorum nasıl doğduğunun bence çok önemi yokk kadınlarında birçok avantajı var erkeklerinde 🙂
🙂🙂
🙂
Dediğim gibi psikolojik bozukluktan başka birşey değil.Zaten ne olursa olsun dinende kesinlikle yasak.Bu yüzden bir kavim yok edilmişti.Lut muydu neydi.

Baktığındada kadın ve erkek biyolojik olarak birbirlerine uyumlu yaratılmışlar.Erkekle erkek yada kadınla kadın birbirlerine uygun değiller.

Dediğim gibi psikolojik bozukluktan başka birşey değil.Zaten ne olursa olsun dinende kesinlikle yasak.Bu yüzden bir kavim yok edilmişti.Lut muydu neydi.

Baktığındada kadın ve erkek biyolojik olarak birbirlerine uyumlu yaratılmışlar.Erkekle erkek yada kadınla kadın birbirlerine uygun değiller.
dedem söylüyordu allah kuranda nalet okumuştur cinsiyet değiştirenlere diye birşeyler diyordu tam hatırlamıyorum ama dinen büyük günah olduğunu bliyorum allahta nalet okuyormus öyle kişilere 😵

dedem söylüyordu allah kuranda nalet okumuştur cinsiyet değiştirenlere diye birşeyler diyordu tam hatırlamıyorum ama dinen büyük günah olduğunu bliyorum allahta nalet okuyormus öyle kişilere 😵
Allah o vücudu sana emanet ediyor.Vücut senin değil ki istediğin gibi değiştirebilesin.Şimdi sen birine birşeyini emanet ettin.Bu kişi senin verdiğin şeyi değiştirmiş,şurasıyla oynamış,boyamış, yamultmuş senin iznin olmadan.Doğru birşey mi? :):)

Allah o vücudu sana emanet ediyor.Vücut senin değil ki istediğin gibi değiştirebilesin.Şimdi sen birine birşeyini emanet ettin.Bu kişi senin verdiğin şeyi değiştirmiş,şurasıyla oynamış,boyamış, yamultmuş senin iznin olmadan.Doğru birşey mi? :):)
yokk ben zaten karşıyım butür şeylere bülent ersoya nekadar ağır eleştiri yaptığımı bazı arkadaşalr bliyor bu forumda :kiki::kiki: ayrıca allahın sevmediği şeyi biz neden sevelimki yanlıs olduğu ordan bellı yanı allah akıl versin bunlara başka ne denir 🙂

yokk ben zaten karşıyım butür şeylere bülent ersoya nekadar ağır eleştiri yaptığımı bazı arkadaşalr bliyor bu forumda :kiki::kiki: ayrıca allahın sevmediği şeyi biz neden sevelimki yanlıs olduğu ordan bellı yanı allah akıl versin bunlara başka ne denir 🙂
Bülent abimiz kapandı falan geçenlerde.:D Oda ilginç birşey.Kadın olmasa kapanmasınada gerek yok.Boşuna zora soktu kendini.:D

yine acaip acaip sorular :D bilemiyorum başıma gelmeden nasıl bir tepki vereceğimi kestirmek zor. :)

Fazla düsünmeden alakami keserdim, ne olursa olsun ister Türkiyede yasa ister Avrupada yasa ister Uzayda bu isler bana ters.