Anladım.daha önce böyle bir soruyla karsilasmadim ondan dedim )
Yok öyle şey olur mu konuyu açan ben de cinsiyet değiştireceğim de ondan sordum.
VayyyssYok öyle şey olur mu konuyu açan ben de cinsiyet değiştireceğim de ondan sordum.
Şaka yapıyorum. Önceki yorumlara binaen söyledim sadece.Cidden saçmalıyor musun dalga mı geçiyorsun
Ne biliyim senin işin belli olmazŞaka yapıyorum. Önceki yorumlara binaen söyledim sadece.
? Bu aralar iyi değilsin derken?Ne biliyim senin işin belli olmaz
Bu aralar iyi değilsin
Ne biliyim değişik sorular , değişik cevaplar? Bu aralar iyi değilsin derken?
Değişik soruları üye olduğumdan beri soruyorum, forumun nabzını tutmaya çalışıyorum aslında ama sanırım kimse anlamıyor. Anket soruları bir süreliğine iptal!Ne biliyim değişik sorular , değişik cevaplar
Soruların değişik ve güzelDeğişik soruları üye olduğumdan beri soruyorum, forumun nabzını tutmaya çalışıyorum aslında ama sanırım kimse anlamıyor. Anket soruları bir süreliğine iptal!
Peki.Soruların değişik ve güzel
40 yıl düşünsem soramayacağım bir soru
fazla ağır söz demiş olursun bence....Buraya kadarmış derim ve ortalıkta arkadaşlık kalmaz.
Yazması kolay da uygulama zor.önceden nasılsak öyle olurum. sonuçta ben erkek-kız diye arkadaşlık bağı oluşturmuyorum. insanlık olgunluğu, tavırları, düşünceleri vb durumlar daha önemli benim için.
fazla ağır söz demiş olursun bence....
ya bi insanın yediği içtiği bir gittiği, kötü gününde onun omzunda teselli bulduğun bi insana cidden nası cinsiyetini değiştirdi diye hadi yolun açık olsun denilir ? cidden uygulaması çok zor olmalı.Yazması kolay da uygulama zor.
Ama cidden öyle bir arkadaş istemem.
Ama konuda "arkadaş" diyor, can dostu demiyor ki.ya bi insanın yediği içtiği bir gittiği, kötü gününde onun omzunda teselli bulduğun bi insana cidden nası cinsiyetini değiştirdi diye hadi yolun açık olsun denilir ? cidden uygulaması çok zor olmalı.