totali artacaktırYarın görürsün yüksek mi düşük mü
totali artacaktırYarın görürsün yüksek mi düşük mü
Artsın sıkıntı yok bir yer de artsın datotali artacaktır
ilk bölüm çok beğenildi o beğeniyle iki grupta da artabilir ancak ilk bölümkü tat bulunamazsa dizinin işi zorArtsın sıkıntı yok bir yer de artsın daTotal 7,50 alacak gibi yarın.
Bulunur bence ki fragman gayet iyi bence.ilk bölüm çok beğenildi o beğeniyle iki grupta da artabilir ancak ilk bölümkü tat bulunamazsa dizinin işi zor
bakalım kader kısmetBulunur bence ki fragman gayet iyi bence.
sevdaluk gönüllü yanmatur ,beterdur ya da öyle bir şeydiur o lafAnlımıza ne yazıldıysa o.
Düzgün söyleyeydin iyiydi.sevdaluk gönüllü yanmatur ,beterdur ya da öyle bir şeydiur o laf
ne bilem senin ka izlemiyom hatta hiç izlemiyom fragmanda ne duyarsam o bir de atacan ne derseDüzgün söyleyeydin iyiydi.
Sevdaluk gönüllü yanmak demektur, beterdur.ne bilem senin ka izlemiyom hatta hiç izlemiyom fragmanda ne duyarsam o bir de atacan ne derse
Lordly'de izliyormuş.ne bilem senin ka izlemiyom hatta hiç izlemiyom fragmanda ne duyarsam o bir de atacan ne derse
pompy e de sorayım o da izlemiştir gönderme yapabilmek içinLordly'de izliyormuş.Ona danışabilirsin ben yokken.
Haklısın pompy daha iyi anlatır.pompy e de sorayım o da izlemiştir gönderme yapabilmek için
Haklısın pompy daha iyi anlatır.Lordly'den.
Pompy yok zaten gitmiş kaç gündür göremiyorum.çok süper anlatır hem debir anlatır 10 gün düşünürsün
diziyi böyle bitiricem çaktırmaSevdaluk sayfalarında çok dolanıyon panpa ne iş? @xemrexxx.
kendisi dizilerine odaklandıPompy yok zaten gitmiş kaç gündür göremiyorum.Belki yan hesabı şuanda aktifse aynı anda zor tabii zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?