çaktırma ben senaristim yoksa ab de 13 reytinglik bölümü nasıl yazsın yılmaz şahinSen hala katılmadın mı bu arada Muhteşem'e. Seni bekliyoruz bayağıdır.
çaktırma ben senaristim yoksa ab de 13 reytinglik bölümü nasıl yazsın yılmaz şahinSen hala katılmadın mı bu arada Muhteşem'e. Seni bekliyoruz bayağıdır.
Bu hafta da alabilecek mi bari 13çaktırma ben senaristim yoksa ab de 13 reytinglik bölümü nasıl yazsın yılmaz şahin
Özetli başlarsa başabaş gidebiliriz.Her şey Yarın belli olacak gibi.Bakalım Sevdaluk mu Muhteşem Yüzyıl mı.
bu hafta yılma zşahin e devrettim geriBu hafta da alabilecek mi bari 13
Özetli başlarsa başabaş gidebiliriz.
Haha alırsa sorarım sana.bu hafta yılma zşahin e devrettim geridüşerse ben tekrar müdahele ederim
alabilir yani adam 4 sene + 1 yaz kavak yellerini izlettirmişiz bizim millete my nin real madrid kadrosunu mu izletemesinHaha alırsa sorarım sana.
Senin pompy olduğunu biliyorduk zaten. ss Rüyaların tersi çıkarmış panpa.
Niye lö ben Rüya göremez miyim.pompy nin sen olduğu kanıtlandı
pompy nin uzmanlık alanı orası pompy show a karışsa ne dersin sen .ssNiye lö ben Rüya göremez miyim.Hep Pompy mi Rüya yorumlayacak.
Ben her hafta Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorum.Güzel bölümdü.
Bazı dizilerin tanıtımlarına maruz kaldım. Sinirlerim bozuldu.
Bir bölüm duygusal ağırlıklı, bir bölüm komedi ağırlıklı giderler diye ben demiştim.
Bence gayet güzel ihuuu falan bağırıyor ya şarkıda bitiyorum.Fragmanlar daha güzel hazırlanabilir. Daha fazla müzik kullanılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?