Star Serçe Sarayı - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah aşkına beğenen biri yok mu? Cillop gibi dizi işte. Beğenmeyen herkes yerin dibine sokuyor nedense. Perşembe gününün en kaliteli işi gibi duruyor şimdilik.
Kaliteli dedim ya )) kurt seyit de kaliteliydi))))

Dizinin afişi çok güzel gözüküyor sırf o afiş için izleyesim geldi, ilk bölümünü izleyebilirim..
Zorlu bir güne geldi umarım tutar..

Kaliteli tabii, ama sonu Kurt Seyit'e benzemeyecek kaderi inşallah. Hikaye, tam Türklere uygun. Endemol de Paramparça ile gücünü göstermişti zaten. Umarım tutar, daha ne diyeyim. :)
Vallahi her papaz pilav yemez))) hikayesi parparcani yanından geçmez belki yari iyi reyting alır ama sonra düşecek gibi

Demiştim bu dizi tutmayacak diye ))) ilk bölüm aşırı iyi izlenicek ,merak bu naparsın ))) sonradan çökecek ,soğuk bir dizi olmuş ellerine sağlık tüm ekibin .

ben beğndim @aserat54 ama çok iyi rytingler beklemiyorum paramparça ağır dramaydı bu daha çok aile dizisi gibi olmuş son sahne hariç :)

kız @Çiğdem- gelecğini gördük dizide 32 yaşındaki kadına 80 yaşındaki görücü geeldi aynı sen işte:D

Allah aşkına beğenen biri yok mu? Cillop gibi dizi işte. Beğenmeyen herkes yerin dibine sokuyor nedense. Perşembe gününün en kaliteli işi gibi duruyor şimdilik.
Bende beğenmedim ama Endemol olunca Paramparça gibi birşey istiyor insan sanırım beklent yüksek onun için beğenilmediğini düşünüyorum.

Ben Paramparça tadında bişi beklemiştim ama umduğumu bulamadım.

Dizi kötü başladı beklendiği gibi bu dizi sırf araçları nasıl kafaları mantıkla yapılmış aynı alabora gibi. Kardeşim türkiyede tutmayan diziyi nasıl araçlara satacaksiniz))) dizi 16 sıra 3.06 reyting almış. Yükselme şansı gormuyorum

Dizi çok güzel, hatta Gönül İşleri'nden beri izlediğim en iyi ilk bölüm. Bence dizi bayağı yükselecek ilerleyen bölümlerde :) @aserat54

Diziyi izleyenler nerede hiç yorum yapılmamış ilginç. İlk bölüm bana bu diziyi savunanları göremiyorum. :A

@Çiğdem- kız ben bi ilk sahneye baktım bizim reaksiyondaki tekin bu diziye gelmis ya la Songülün kocası rolunde yani galiba o rolde kendine yazik etti kız resmen .ss .ss .ss