Star Serçe Sarayı - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059
Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Serçe Sarayı bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan ve Selen Öztürk'ün yer aldığı, yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin'in üstlendiği Endemol Türkiye imzalı Serçe Sarayı'yla ilgili bölüm yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Serçe Sarayı, her Perşembe 20.00'da Star TV'de!
B_GD7yoW0AEgwKB.jpg:large

Son düzenleme:
@ozgur2113 neden sen açtın ya @Ahmad accakti dizi tutucidi simdi sen sedefin dizisi bitmesin diye buna elemlenmissindir :)
Not : diziyi izlemiycem bi tek Songül ödeni severim :)
2. Not: bende @destere den beter çıktım sevmedigim kadın oyuncu yok .sss :)

Her yerde dizinin reklamlarları vardı.
Afişi de güzel olmuş.
Dikkat çekici, konusu ilgi çekerse iyi oranlar alabilir..

Merakla bekliyorum, umarım güzel bir dizi olur ve reytinglerde de iyi bir başlangıç yapar. Tüm ekibe başarılar. :)

@ozgur2113 neden sen açtın ya @Ahmad accakti dizi tutucidi simdi sen sedefin dizisi bitmesin diye buna elemlenmissindir :)
Not : diziyi izlemiycem bi tek Songül ödeni severim :)
2. Not: bende @destere den beter çıktım sevmedigim kadın oyuncu yok .sss :)
Ben unuttum konuyu. :D

Tutma ihtimali çok yüksek bence, tabii eğer senaryosu iyiyse.

Başlar başlamaz bir bağırış çağırış ile girdi dizi. Songül Öden Umutsuz Ev Kadınları'nda oynadığı karakterden pek de farkı yok. :)

Müzikleri de beğenmedim...

@beyazsoy yorumunu bekliyorum. Tam senin istediğin gibi olmuş dizi direkt konuya girdiler. :F

Ahmet Kaya güzel sürpriz olmuş. :)

İçim sıkıldı daha fazla dayanamıycam. :) Gıcık kaptım diziye. :D

Kasvetli bir dizi gibi, pek beğenmedim açıkçası, tutması sürpriz olur bence. :)

İnşallah tutacak. Kurt Seyit gibi olacağı söyleniyor, ama bu hikaye Türklere daha yakın gibi. Hem konuya da girdiler hemen. Ki nesi beğenilmedi, anlamıyorum. Gayet iyi gidiyor şu ana kadar. Yarın ilk 5'te olur umarım. :)

Ben beğendim diziyi. Sıcak. Samimi. Mesude Erarslan Tekin döktürmüş yine.. :)

FF'de beğenilmediyse güzel.:Z Songül'ü severim ama Maral tutmalı ve Kocamın Ailesine zarar gelmemeli.

@beyazsoy yorumunu bekliyorum. Tam senin istediğin gibi olmuş dizi direkt konuya girdiler. :F

Ahmet Kaya güzel sürpriz olmuş. :)
Konu neki ben anlamadım sıkıldım marala geçtim )) dizide konu yok tam @denizz19 a göre ayrıntılar çok iyi düşünülmüş çok kaliteli ama ana konu yok ))) bedel ve asla Vazgeçmemden çok kaliteli ama onlarda ana konu var. tutma olasılığının olduğunu düşünmüyorum q3 arapları tabvayacagim diye saçma hikayeler ve yetersiz başroller buluyor

Konu neki ben anlamadım sıkıldım marala geçtim )) dizide konu yok tam @denizz19 a göre ayrıntılar çok iyi düşünülmüş çok kaliteli ama ana konu yok ))) bedel ve asla Vazgeçmemden çok kaliteli ama onlarda ana konu var. tutma olasılığının olduğunu düşünmüyorum q3 arapları tabvayacagim diye saçma hikayeler ve yetersiz başroller buluyor
03 değil bu endemol :)

Allah aşkına beğenen biri yok mu? Cillop gibi dizi işte. Beğenmeyen herkes yerin dibine sokuyor nedense. Perşembe gününün en kaliteli işi gibi duruyor şimdilik.

izliyorum şimdi pazar sahnesigüzel olmuş :) seyfi amcayla serçeyi uygun gördü görümcesi :F