Kaliteli dedim ya )) kurt seyit de kaliteliydi))))Allah aşkına beğenen biri yok mu? Cillop gibi dizi işte. Beğenmeyen herkes yerin dibine sokuyor nedense. Perşembe gününün en kaliteli işi gibi duruyor şimdilik.
Kaliteli dedim ya )) kurt seyit de kaliteliydi))))Allah aşkına beğenen biri yok mu? Cillop gibi dizi işte. Beğenmeyen herkes yerin dibine sokuyor nedense. Perşembe gününün en kaliteli işi gibi duruyor şimdilik.
Kaliteli tabii, ama sonu Kurt Seyit'e benzemeyecek kaderi inşallah. Hikaye, tam Türklere uygun. Endemol de Paramparça ile gücünü göstermişti zaten. Umarım tutar, daha ne diyeyim.Kaliteli dedim ya )) kurt seyit de kaliteliydi))))
Vallahi her papaz pilav yemez))) hikayesi parparcani yanından geçmez belki yari iyi reyting alır ama sonra düşecek gibiKaliteli tabii, ama sonu Kurt Seyit'e benzemeyecek kaderi inşallah. Hikaye, tam Türklere uygun. Endemol de Paramparça ile gücünü göstermişti zaten. Umarım tutar, daha ne diyeyim.
Bende beğenmedim ama Endemol olunca Paramparça gibi birşey istiyor insan sanırım beklent yüksek onun için beğenilmediğini düşünüyorum.Allah aşkına beğenen biri yok mu? Cillop gibi dizi işte. Beğenmeyen herkes yerin dibine sokuyor nedense. Perşembe gününün en kaliteli işi gibi duruyor şimdilik.
Sonunda benim kadar beğenen birini görmek güzel, umarım yükselir. Gelecek hafta olmasa da 3. bölümde falan artış yaşar inşallah.Dizi çok güzel, hatta Gönül İşleri'nden beri izlediğim en iyi ilk bölüm. Bence dizi bayağı yükselecek ilerleyen bölümlerde @aserat54
Gelecek hafta geç yayınlanması çok büyük şanssızlık ama ben yine de yükseleceğine inanıyorum. Çok güzel detaylar var dizide.Sonunda benim kadar beğenen birini görmek güzel, umarım yükselir. Gelecek hafta olmasa da 3. bölümde falan artış yaşar inşallah.
Forumda izleyen var mı ki yorum yapsın.Diziyi izleyenler nerede hiç yorum yapılmamış ilginç. İlk bölüm bana bu diziyi savunanları göremiyorum.
diziyi bilmiyorum ama o adam çok kaliteli bir oyuncu cnm diziye katkısı olur 🙂🙂🙂@Çiğdem- kız ben bi ilk sahneye baktım bizim reaksiyondaki tekin bu diziye gelmis ya la Songülün kocası rolunde yani galiba o rolde kendine yazik etti kız resmen .ss .ss .ss