ne kadan doğru söyledin.bhr: oylarını gönder sen öteki yılan @mrt-06 sen deSenin MYK de zaten kaliteden ölüyor![]()
ne kadan doğru söyledin.bhr: oylarını gönder sen öteki yılan @mrt-06 sen deSenin MYK de zaten kaliteden ölüyor![]()
Bana mesaj göndermedin kine kadan doğru söyledin.bhr: oylarını gönder sen öteki yılan @mrt-06 sen de![]()
Leş dizi için vucut mu yapmiş@Çiğdem- den beklenen açıklama geldi bu diziyi bitirenleri kınıyorum kanal kaliteden anlamıyor demiş çikinella@cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Bully @Dosi @Aserat @Harunnn60 @Yiğitt @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 55376
ayol ne cevabı verebilir ki deniz marulu köseme laf etmiş içerde gibi sürekli aynı olayların dönmesi ve bozuk bir ab grubuna hitabenters köşe yapıldığı söylenen diziyle; en kemalist dizi kırgınları iizliyor halk bunların yanında kösem baştacıdırLeş dizi için vucut mu yapmiş
SKA için kalitesiz mi diyorsun 😱 2 bucuk 3 saat olması haricinde bi kusuru yok. Senaryo tam senlik. Herkes birbirine kazık atıyor, herkes birbiriyle bağlantılı hayat yaşamış
Neyse daha açıklama yapmayayım. Neticede @denizz19 sana iyi bi cevap vermiş![]()
Siyasete nasıl bağladın pessssssayol ne cevabı verebilir ki deniz marulu köseme laf etmiş içerde gibi sürekli aynı olayların dönmesi ve bozuk bir ab grubuna hitabenters köşe yapıldığı söylenen diziyle; en kemalist dizi kırgınları iizliyor halk bunların yanında kösem baştacıdır![]()
Allah belanı vermeye o zaman
Ruzgarin kalbi icin yapmistiLeş dizi için vucut mu yapmiş
SKA için kalitesiz mi diyorsun 😱 2 bucuk 3 saat olması haricinde bi kusuru yok. Senaryo tam senlik. Herkes birbirine kazık atıyor, herkes birbiriyle bağlantılı hayat yaşamış
Neyse daha açıklama yapmayayım. Neticede @denizz19 sana iyi bi cevap vermiş![]()
la sen oyuncu oylarını göndermiştin dimiRuzgarin kalbi icin yapmisti![]()
Dizi güzel zaten ama yazık olcakAz önce ilk 40 dakikasını izledim.. Süresi ne öyle? 2 saat 53 dakika dizi mi olur. Bence reytinglerde kötü başlamasının sebebi süresi. İzleyiciyi yakalayamadı o kadar süreye ne olaylar sığdırmışlardır. Aynısı Kösem'de olmuştu ters tepmişti. Karışık ilişkiler var dizide, evin gelini evli olduğu adamın kardeşiyle gençken ilişki yaşamış ve şu an ki çocuk ondanmış.Zehra (Cemre) üvey annesiyle tartışırken merdivenlerden düştü kadın şimdi yarı felç kaldı.
Güzel entrika var dizide, kalan süreyi bu gece devam ederim.
![]()
Survivor bitine kadar dayansa sazı eline alır.Dizi güzel zaten ama yazık olcak
Oyunbozani da boyle sevmistim![]()
Şu kadarını söyleyeyim evin gelini adamın kardeşiyle beraber olmamışAz önce ilk 40 dakikasını izledim.. Süresi ne öyle? 2 saat 53 dakika dizi mi olur. Bence reytinglerde kötü başlamasının sebebi süresi. İzleyiciyi yakalayamadı o kadar süreye ne olaylar sığdırmışlardır. Aynısı Kösem'de olmuştu ters tepmişti. Karışık ilişkiler var dizide, evin gelini evli olduğu adamın kardeşiyle gençken ilişki yaşamış ve şu an ki çocuk ondanmış.Zehra (Cemre) üvey annesiyle tartışırken merdivenlerden düştü kadın şimdi yarı felç kaldı.
Güzel entrika var dizide, kalan süreyi bu gece devam ederim.
![]()
Oha cidden mi lo o zaman çocuk nasıl Olmuş 😱Şu kadarını söyleyeyim evin gelini adamın kardeşiyle beraber olmamış![]()
İzleyin görünOha cidden mi lo o zaman çocuk nasıl Olmuş 😱
Anlatsana be sınavım var çalışmam lazımİzleyin görün![]()
Anlatsana be sınavım var çalışmam lazım![]()