ATV Seni Kimler Aldı - Dizi Yorumları

Diziyi bitirdim bugün. 3 saat sürmesine rağmen baştan son ana kadar dopdolu geçti, bu müthiş bi şey. :D Senarist Pınar Uysal'ın ellerinden öpüyorum kalemine sağlık ne diyelim. :D

Barış'ı Zehra'yı kaybedecek korkusu sarınca hoşlandığını belli etti. :D
Cemre üvey annesinden süper intikam alıyor. :A Kadını bodruma kapatmış. A:DSFG :A

Son sahne süper bitti. Ama bu kadar çabuk açıklanacağını sanmam kadını delirtmek için böyle yapıyodur bu manyak. :ADS :A

Diziyi bitirdim bugün. 3 saat sürmesine rağmen baştan son ana kadar dopdolu geçti, bu müthiş bi şey. :D Senarist Pınar Uysal'ın ellerinden öpüyorum kalemine sağlık ne diyelim. :D

Barış'ı Zehra'yı kaybedecek korkusu sarınca hoşlandığını belli etti. :D
Cemre üvey annesinden süper intikam alıyor. :A Kadını bodruma kapatmış. A:DSFG :A

Son sahne süper bitti. Ama bu kadar çabuk açıklanacağını sanmam kadını delirtmek için böyle yapıyodur bu manyak. :ADS :A
Ceren :A

Bölüm çok iyi başladı. Suat geçen hafta kendini vurdu gibi gösterildi ama fragmandan anladık ki ters köşeymiş.

Halil, cesedi derin dondurucuda buldu ama ablası engelledi neyse ki kafasına vurarak. Bakalım Cahide ile nasıl yok edecekler cesedi.

Leman Hanım'ın eline bir koz geçmeli artık bu Cahide çok şeytanlıklar yapıyor yoksa. :D

Barış mecburen Ceren'e evet demek zorunda kaldı. Ceren entrika çevirmede Cahide'yi de geçti :D

Bakalım Barış ne yapacak.

Yeminle entrika üstüne entrika dönüyor dizide :F gözümü alamıyorum :D

Cahide - Halil ve Gülümser dört ayak üstüne düştü son anda :A Bakalım cesetten nasıl kurtulacaklar.

Lan ne şahane bölüm böyle aşırı iyi gidiyor yarın yükselsin bu bölüm ya yeminle seyre doyamadım :O

Ceren sahneyi zirveye çıkardı, Volkan ise yardırdı resmen sahnede şahane sahnelerdi. Yarın yükselsin artık valla hak ediyor.

Ceren ile Barış resmiyette evlendiler bakalım neler gelecek sonrasında. Zehra üzüldüğüyle kalsa da Barış'ın da içinde acısı olacak.

Cahide ablası Cemile'yi hizmetçi diye tanıtmış ama Cemile iyi ki isyan etti ve tokadı bastı Cahide'ye oh olsun içimin yağları eridi. :A

Bölüm sonu şahaneydi. Ceren, Aynur'a tokadı bastı ama sonra pişman oldu ve "Anne" dedi. Fena sahneydi neler olacak bakalım.

Cahide, Talat'a Barış'ın onun oğlu olduğunu söyledi. 2 sır açığa çıktı bu da dizinin sanırım finale gittiğini gösteriyor gibi. :(