Diziyi Kimler izliyor bilmiyorum ama etiket yapayım birkaç kişi 
@Billy Kane @Forumdash @vadikızı @Aserat @mrt-06
Dizi özetle başladı.
Dizi özetle başladı.
Diziyi Kimler izliyor bilmiyorum ama etiket yapayım birkaç kişi
Dizi özetle başladı.![]()
Sen bilirsinTamam canım ben savaşcı bakacam ya![]()
Sen bilirsinsadece etiket yapayım dedim
![]()
Vatanım Sensin'e laf eder ama kendisi saçma sapan diziler izler. Hem ben Bodrum Masalı'nı izliyorum.Diziyi Kimler izliyor bilmiyorum ama etiket yapayım birkaç kişi
Dizi özetle başladı.![]()
Bu bölüm bayağı güzel olacak ben yarın artış yaşayacağını düşünüyorum.Bu diziyede bakacamda ntten bakarım ben![]()
Sensin saçma sapan bu dizi Bodrum Masalına bin basar. Yarın göreceksin inşallahVatanım Sensin'e laf eder ama kendisi saçma sapan diziler izler. Hem ben Bodrum Masalı'nı izliyorum.![]()
Bu bölüm bayağı güzel olacak ben yarın artış yaşayacağını düşünüyorum.Çünkü çok kaliteli bir iş
![]()
Kadına silah tuttuğu yer kesin yine hayal3 saat olmaz inş bölüm
Neyse bölüm başladı.
2 saat 53dk'ydıGeçen bölüm üç saatti dimi
2 saat 53dk'ydıyada öyle bişeydi.
Neyseki temposu yüksekti. Bu hafta normale döner umarımArkadaş sanki bölüm değil film izliyoruz ha bu nedir yaw![]()
Neyseki temposu yüksekti. Bu hafta normale döner umarım![]()
Senin dediğin dizi İkisini de Sevdim, yani yanlış konuya gelmişsin.@Çiğdem- den beklenen açıklama geldi bu diziyi bitirenleri kınıyorum kanal kaliteden anlamıyor demiş çikinella@cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Bully @Dosi @Aserat @Harunnn60 @Yiğitt @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 55376
ikisi de kalitesiz diziler neticede karuşmışSenin dediğin dizi İkisini de Sevdim, yani yanlış konuya gelmişsin.![]()
Yorum taşıyamıyoruz maalesef.ikisi de kalitesiz diziler neticede karuşmış
taşır mısın![]()
Senin MYK de zaten kaliteden ölüyorikisi de kalitesiz diziler neticede karuşmış
taşır mısın![]()