Trabzon'da çekiliyor işteÇekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntı@xemrexxx
Trabzon'da çekiliyor işteÇekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntı@xemrexxx
Bu kızla derdin ne acaba kız ne güzel oynuyor işte
@xemrexxx in paylaştığı videodan ecünnü listeme ekledimBu kızla derdin ne acaba kız ne güzel oynuyor işte
Öyle olmaz ki diziye bak öyle karar ver
Olur ayoll zamandan kazanıyorumÖyle olmaz ki diziye bak öyle karar ver
Tüm güzelliklere karşıyım diyorsun yani
Güzel olmayıp abartılanlara diyelimTüm güzelliklere karşıyım diyorsun yani
Ben çok gördüm ama gerçekten de güzel olanlara da kötü şeyler söylediğiniGüzel olmayıp abartılanlara diyelim
Güzel değil işte sizin gözünüzü boyamışlarBen çok gördüm ama gerçekten de güzel olanlara da kötü şeyler söylediğini
Bazı kişilerde haklısın abartılanlar var ama sen de abartıyorsun benceGüzel değil işte sizin gözünüzü boyamışlar
Ecünnü , İblis Şeytan gibi şeylere deniyor bunlarda öyle ama gözünüzü açacam ben kutsal davamdan vazgeçmem@xemrexxx
Aaa hiçte bile benim listemde olmayanlara yönelinBazı kişilerde haklısın abartılanlar var ama sen de abartıyorsun bence
Bu ne alaka ayoll
Konumuzla alakası yok ki bunun
Var olmazmı ayoll kadın sevmez biliyorsunuz beniKonumuzla alakası yok ki bunun
Şu an güzellikten bahsediyorduk ama ve gençlerdenVar olmazmı ayoll kadın sevmez biliyorsunuz beniBen kaliteli kadın oyuncuyu severim
Onlara bin basar işte Ayşen Gruda sizin ecünnülereŞu an güzellikten bahsediyorduk ama ve gençlerden
Yaşlanmış haliyle miOnlara bin basar işte Ayşen Gruda sizin ecünnülere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?