Gelsin bakalım yeni bölüm
Ertuğrulun havası sönecek bu sezon
Geber ayoll
Özet bitti reklamdan sonra başlacak bakalım neler olacak
Her bölüm olaylar iyice oturuyor. Sezonun en keyif aldığım bölümü olabilir. Nakış gibi işlemiş Erkan reyiz. 1 aylık süreçte Mercan tedavi gördü eski sağlığına dönüyor 1-2 bölüme gerçekleri söyler, sanki Vedat mevzusunun sonuna geliyormuşuz gibi hissediyorum.
izleyiciyi trolliyor Sinan tuzcu ; Fatih karakteri öldü diyeEve dönmüşken uzun bir aradan sonra dizinin tamamını izledim de sanırım bu sezon yayınlanan en iyi bölümdü.
İlk bölümlerin tadında bir bölüm yazmış Erkan Hoca. Dramı da, komedisi de, aksiyonu da, aşkı da ters köşeleriyle güzel bir bölüm olmuş. Tahir nihayet zeka dolu bir plan yaparak alt etti Vedat’ıBaya keyiflendim kayısı kısmındaVe sonunda Vedat’ın da kaybettiğini gördük
Tahir ve Yiğit’in baba-oğul ilişkisine bayılıyorum ya çok sıcaklarAsiye ve Saniye’nin de atışmaları yine çok iyiydiDizi bu bölümle eski tadına döndü umarım devamı gelir
Öldü mü gerçektenizleyiciyi trolliyor Sinan tuzcu ; Fatih karakteri öldü diye
https://twitter.com/x/status/1065346938244091904
Haftaya görürüzÖldü mü gerçekten
Bu ecünnüye bu adam çok fazla
izleyiciyi trolliyor Sinan tuzcu ; Fatih karakteri öldü diye
https://twitter.com/x/status/1065346938244091904
Ertuğrul geldiğinden beridir oyunları bitmedi bu dizininde ayollÖldü mü gerçekten
Ertuğrul geldiğinden beridir oyunları bitmedi bu dizininde ayollÖnce hapis senaryosu sonra @Billy Kane bana düğün var dedi , şimdi sırada cenazemi var dedimOnuda haftaya yapacaklar ciddi ciddi
Adamı siz alsanız olurBu ecünnüye bu adam çok fazla
senin o dizin olamasaydı da olcaktı bunlar zatenErtuğrul geldiğinden beridir oyunları bitmedi bu dizininde ayollÖnce hapis senaryosu sonra @Billy Kane bana düğün var dedi , şimdi sırada cenazemi var dedimOnuda haftaya yapacaklar ciddi ciddi
Senin de iyice gözün döndü beAdamı siz alsanız olurEcünnüyü ben alayım hemen
Sabahtan akşama kadar her erkeğe yazıyorsunuz la ben bir kıza yazdım diye mi gözüm dönmüş oluyor hemenSenin de iyice gözün döndü be
(Edepsizlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?