İnşaat işçisi olayında edecektim de elim gitmedi.O zaman Sedayı da etHep iyi giden işleri şikayet etmişsin
İnşaat işçisi olayında edecektim de elim gitmedi.O zaman Sedayı da etHep iyi giden işleri şikayet etmişsin
Ben artık beğenmediğim şeyleri RTÜK'e şikayet ediyorum, tam troll oldum.@xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx
Hatta Yemekteyiz ve Yasak Elmayı da şikayet etmiştim.
Aaa Ertuğrul kaç kere 20 gördü belki yarın yine görücek ama Karadeniz 1 kere aldı diye tek oymuş bu @Forumdash da şikayet et rtüğe sahtecilikten @mrt-06Sitemin ilk ölçümleri. Deneme yanılma payı
O herkese gülüp yemeklerini övüp 1-2 veren kadın çıldırttı beni.Aaa Ertuğrul kaç kere 20 gördü belki yarın yine görücek ama Karadeniz 1 kere aldı diye tek oymuş bu @Forumdash da şikayet et rtüğe sahtecilikten @mrt-06
Yemekteyizden ne istedin 😱
Aaa onu etmene sevindim onlar yüzünden koptum yarışmadanO herkese gülüp yemeklerini övüp 1-2 veren kadın çıldırttı beni.
Ahaha hangisiydi ki o kaçırmışım.Aaa onu etmene sevindim onlar yüzünden koptum yarışmadan
Bir kadın yemek masasında yediği yılanı anlatıyorBiliyorsun nekadar tiksindiğimi insanlar yemek yiyor yarım saat yediği yılanı anlattı o hafta kapatıp uzun süre bakmadım
20den 14 mü düştünüz ahahahaAaa Ertuğrul kaç kere 20 gördü belki yarın yine görücek ama Karadeniz 1 kere aldı diye tek oymuş bu @Forumdash da şikayet et rtüğe sahtecilikten @mrt-06
Yemekteyizden ne istedin 😱
20den 14 mü düştünüz ahahahaahahaahF:
dalga geceim mi
Yarın totel 20 olur ab de 25 olur kalp ilacınla bak @ForumdashAhaha hangisiydi ki o kaçırmışım.
Ben artık beğenmediğim şeyleri RTÜK'e şikayet ediyorum, tam troll oldum.@xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx
Hatta Yemekteyiz ve Yasak Elmayı da şikayet etmiştim.
öbür yılan @denizz19 un askerliği bitiyor atacanın karşısına onu koyarız karşılıklı tısslaşırlarOoo tek başıma zor oluyordu bu diziyi kötülemek @Forumdash @eskici @xemrexxx savunmaya geçiyorlardı sen de bana güç olursun cnm
Noyan geldi bir tarihi fark yesinlerde görsünler , Aaa Ertuğruluda sevmiyordun ama düşmanımın düşmanı dostumdur de
Bitiyor gelecek yine baş belasıöbür yılan @denizz19 un askerliği bitiyor atacanın karşısına onu koyarız karşılıklı tısslaşırlar@Forumdash @serhatt
Ahaha hangisiydi ki o kaçırmışım.
20den 14 mü düştünüz ahahahaahahaahF:
dalga geceim mi
Yarın totel 20 olur ab de 25 olur kalp ilacınla bak @Forumdash
Aaa bilmiyorumkı son haftalar o kapalı kadından sonra yurt dısında yılan yemiş onu anlatıyor oan kapattım aslında yarışmadan ozaman soğudum daha düzenli izlemedim@mrt-06
Kocamı baştan çıkar.Tek bir sözle 2 hafta dönen fragmanla dizi tuttu vay be.
12.saniyede noliyi acabaBitiyor gelecek yine baş belası
Çiğdemin ve benim parlaklarımızla yapmak istediğimiz şey oliyyy
Çiğdemin ve benim parlaklarımızla yapmak istediğimiz şey oliyyy
Karadenizi lekelemeye devam
Dirilişini geçiyor işte lekelendiğine sevin
Bugun bir haber acayım bari hasetinden catla
Aaa bu saatden sonra uğraşamam yarınBugun bir haber acayım bari hasetinden catla
Zaten pazar gününü şenlendirsin diye sen uyuduktan sonra açcamAaa bu saatden sonra uğraşamam yarın
Bence sen de kalsın haberlerini herkesle paylaşmaZaten pazar gününü şenlendirsin diye sen uyuduktan sonra açcam
Paylaşmak güzeldirBence sen de kalsın haberlerini herkesle paylaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?