- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Konu cok corba oldu neye kime inanacagıma karar veremedim mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler
Dediğimiz gibi doğruysa Allah rahmet eyleisnKonu cok corba oldu neye kime inanacagıma karar veremedim mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler
kanıt olmadan kalpten inanmak çok zor cnm tamam inandık derim ama içimde hep şüphe kalıcak şimdi yarın benim profilimden kuzenim diye birisi gelse çiğdem öldü dese kim ne derece inanır bu bir söz sadece dün burda olan birisinin bugün öldüğüne bir sözle inanmak çok zorYapmayın yahuu ne fotosu istersen mezariyla selfi çektirsin siz inanmanın diye. Ne günlere kaldik
dün mü vefat etti bügün mü ?Beyler suçlamalar yersiz anlatılanlar da inandırıcı olmayan hicbir şey yok. Biliyorsunuz çok supheciydimdir. bu konuda birini suçlamak çok vicdansizca. Semre'nin girdiği bir kaç yer var. Ve her insan var olmak ister. Burada arkadaşına şifresini vererek varlığını sürdürmek istemiş. Bence profil kapanmasin
Burda bir kaç arkadaşla yakınmış üzülmesinler diye istiyorum kapanmasın ve ya başka biri alsın profili benim de Ailem var Çocuklarım var vakit bulamam buraya girmeye teşekkürler Allah Razı Olsun
Allah korusun insana telefonla böyle bir haber verilse bile insan şaka sanır önce. Kimse hemen inanmaz. Biz internette 1 kişi söylüyor diye şüpheci yanaşmamız suç oldu.kanıt olmadan kalpten inanmak çok zor cnm tamam inandık derim ama içimde hep şüphe kalıcak şimdi yarın benim profilimden kuzenim diye birisi gelse çiğdem öldü dese kim ne derece inanır bu bir söz sadece dün burda olan birisinin bugün öldüğüne bir sözle inanmak çok zor
bu arkadaş kurana katılmayıpta internette oynuyor hadi kuran bitti diyelim kurandan cenaze evinden çıkar çıkmaz hemen internete nasıl koşuyor aklım bunu almıyor yarın gelip söylese tamam diyecem ama kuran akşamı sen internette oynuyorsun yanı yaa kurana gitmemişsin yada kurandan cenaze evinden çıkar çıkman nete koşmussun
@beyazsoy bende sen gibi düşünüyorum kesinlikle dediğin gibi olmalı hele de suçlamalar çok acımasız inanmayanlar susmalı bence eğer tersi bir durum olursa zaten tepkimizi veririz ama ya doğruysa o zaman ne olacakBeyler suçlamalar yersiz anlatılanlar da inandırıcı olmayan hicbir şey yok. Biliyorsunuz çok supheciydimdir. bu konuda birini suçlamak çok vicdansizca. Semre'nin girdiği bir kaç yer var. Ve her insan var olmak ister. Burada arkadaşına şifresini vererek varlığını sürdürmek istemiş. Bence profil kapanmasin
Sen tam olarak nesi oluyorsun ?dün mü vefat etti bügün mü ?
Bugun sabah
Aynen sabahtan beri anlatmak istediğim bu ama herkes illa kötü niyet arıyor altında.Ben buna kesinlikle inanmadım sonuçta bu forum eğlencesine boş zamanlarımızı değerlendirdiğimiz bir yer kimse bu site için arkadaşına ben ölürsem siteye ölüm haberimi ver demez gibi geliyor bana
İnanmamak ayrı, şüphe ayrı. Biz eğer doğruysa Allah rahmet eylesin diyoruz.@beyazsoy bende sen gibi düşünüyorum kesinlikle dediğin gibi olmalı hele de suçlamalar çok acımasız inanmayanlar susmalı bence eğer tersi bir durum olursa zaten tepkimizi veririz ama ya doğruysa o zaman ne olacak
anladım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum yarın cenaze namazı vardır o zaman ?dün mü vefat etti bügün mü ?
Bugun sabah
Varsa vardır gidicen mi ?anladım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum yarın cenaze namazı vardır o zaman ?
meraktan soruyoruz sen neden sinirleniyorsun anlamadım.Varsa vardır gidicen mi ?
Hayır sinirlenmedim sordum sadece ? İstanbuldaydı bildiğim kadarıyla şahsen ben tanımıyordum kendisini ama tanımadığın kişinin cenaze namazı daha büyük bir sevapmış bana adres verirse katılırım neden olmasın ?meraktan soruyoruz sen neden sinirleniyorsun anlamadım.
açık söyliyim bende bu duruma şüpheyle yaklaşıyorum olanlar pek mantıklı gelmiyor bana ama konu hassas o yüzden bu sorgulamayı şu an için kenara bırakıyorum eğer bu olay gerçek çıkarsa yaptığım suçlamalardan pişmanlık duyucam bu duruma düşmemek için şimdilik susuyorum olay hele bi netleşsin derim benAynen sabahtan beri anlatmak istediğim bu ama herkes illa kötü niyet arıyor altında.
Ölüm bu kadar mı önemsiz ben sosyal medyayı düşüneyim.
İnanmamak ayrı, şüphe ayrı. Biz eğer doğruysa Allah rahmet eylesin diyoruz.
Allah korusun şu an seni biri telefonla arayıp yakın arkadaşının vefat ettiğini söylese hemen inanır mısın, önce şaka sanmaz mısın? Kaldı ki bunu internette hiç tanımadığın birisi söylüyor.
Bunu alamayacak ne var. Sabah vefat ettiyse geceye kadar kimse taziye evinde pek kalmaz. Zaten taziye evi kalabalık olur. Eğer şifresini verdiyse demek ki semre( günümüzde bir çok kişi için de gecerli) internet önemli. Arkadaşı da vasiyetini yerine getirmiş. Zaten boyle yaprak o arkadas psikolojik olarak da rahatliyor. semre yasiyor muş hissi verir bu durum. Zaten insan bir kaç gün yakının öldüğüne inanmaz yaşıyormuş gibi sanır( aslında İslami olan bu vefat eden kişi sadece mekan değiştirdi.) bence şüpheli davranmak ile bu konu da yalan söylemek insani değilkanıt olmadan kalpten inanmak çok zor cnm tamam inandık derim ama içimde hep şüphe kalıcak şimdi yarın benim profilimden kuzenim diye birisi gelse çiğdem öldü dese kim ne derece inanır bu bir söz sadece dün burda olan birisinin bugün öldüğüne bir sözle inanmak çok zor
bu arkadaş kurana katılmayıpta internette oynuyor hadi kuran bitti diyelim kurandan cenaze evinden çıkar çıkmaz hemen internete nasıl koşuyor aklım bunu almıyor yarın gelip söylese tamam diyecem ama kuran akşamı sen internette oynuyorsun yanı yaa kurana gitmemişsin yada kurandan cenaze evinden çıkar çıkman nete koşmussun
AnladımHayır sinirlenmedim sordum sadece ? İstanbuldaydı bildiğim kadarıyla şahsen ben tanımıyordum kendisini ama tanımadığın kişinin cenaze namazı daha büyük bir sevapmış bana adres verirse katılırım neden olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?