Semih Kaya Galatasaray'dan Ayrılıyor Mu?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

Semih Kaya Galatasaray'dan Ayrılıyor Mu?

19256d27a00e4536a0b7cdfce606c848.jpg

Galatasaray'da son dönemdeki performansıyla eleştirilen isimlerin başında gelen Semih Kaya için Çekya takımlarından Sparta Prag resmen devreye girdi.

Galatasaray'da son dönemdeki performansıyla eleştirilen isimlerin başında gelen Semih Kaya için Çekya takımlarından Sparta Prag'ın ilgisi devam ediyor. Andrea Stramaccioni'nin kadrosunda yer vermek istediği Semih için flaş bir gelişme yaşandı.

Çek basınında yer alan habere göre, Sarı-kırmızılılardan Semih Kaya'ya talip olan Sparta Prag, A Milli oyuncuyu kiralamak için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Bu öneriyi reddeden Galatasaray ise oyuncuyu bonservisiyle birlikte verebileceklerini iletti.

Oyuncunun bonservis bedelinin Çek cephesinde sıkıntı yarattığı ancak 2.5 milyon euroya kadar çıktıkları öğrenildi. Konu hakkında konuşan bir yetkili, "Sparta Prag, Semih'i kiralık olarak almak istiyor ancak Galatasaray'ın tercihi bonservisle göndermek" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın altyapısında yetişen Semih Kaya'nın bu teklife sıcak baktığı bildirilirken, her iki takımın kısa sürede anlaşmaya varması bekleniyor.
Orijinal formatta oku

Semih 2 yaşında ŞL seviyesinde iyi maçlar çıkarmış bir stoper. Hala da çok genç. Galatasaray`da yapamaz artık. Taraftar bile karşısında. Gitsin. Yolu açık olsun.

Sol bek almayacaklarmış ya :T:

Fenerbahçe bize iyilik yaptı Kameniyi alarak :A Ezeli rekabet ebedi dostluk bee :love1: :A
İki bek alacaklar diye duydum ben bi tarafa corchia bir tarafa Asamoah :A

Sol bek almayacaklarmış ya :T:

Fenerbahçe bize iyilik yaptı Kameniyi alarak :A Ezeli rekabet ebedi dostluk bee :love1: :A

Sağ bek değil de acilen sol bek lazım. Sağda hadi bi nebze Linnes ve Cavanda özürlüsü günü kurtarır ama solda kademe bilmeyen Carole malıyla sezon geçmez. Üstelik bu sezon 3 kupada da mücadele edeceğiz.

Sağ bek değil de acilen sol bek lazım. Sağda hadi bi nebze Linnes ve Cavanda özürlüsü günü kurtarır ama solda kademe bilmeyen Carole malıyla sezon geçmez. Üstelik bu sezon 3 kupada da mücadele edeceğiz.

Bence sağ bek daha acil. Linnes ilginç bir şekilde solda daha çok fayda veriyor :A Ben daha sağda oynayıp da düzgün bir şey yaptığını görmedim ama solda iyi kötü bir şeyler yapıyor. Tudor da bence solda düşünüyordur onu. Öyle bakınca sol Linnes-Carole sağ Cavanda oluyor.

Bu arada bizim en büyük ihtiyacımız ön libero değil mi ya niye hiç ön libero haberi çıkmıyor? Şu an takımdaki ön liberolar Tolga-De Jong-Donk. Yanlarında da Selçuk. Sezona bunlarla girersek tüm takım taraftarları kanser olup çıkarız muhtemelen :A

Bence sağ bek daha acil. Linnes ilginç bir şekilde solda daha çok fayda veriyor :A Ben daha sağda oynayıp da düzgün bir şey yaptığını görmedim ama solda iyi kötü bir şeyler yapıyor. Tudor da bence solda düşünüyordur onu. Öyle bakınca sol Linnes-Carole sağ Cavanda oluyor.

Bu arada bizim en büyük ihtiyacımız ön libero değil mi ya niye hiç ön libero haberi çıkmıyor? Şu an takımdaki ön liberolar Tolga-De Jong-Donk. Yanlarında da Selçuk. Sezona bunlarla girersek tüm takım taraftarları kanser olup çıkarız muhtemelen :A
Haklısın. İlk öncelik kesinlikle ön libero olmalıdır. De Jong zaten takımı kötülemekten başka bir şey yapmıyor. Gidecek o belli. Tolga şut çekmeyi bilmiyor. Selçuk da geri vites. Takımın hızına ayak uyduracak ve yeni transferlerle çehresi değişen; gençleşen takıma uyum sağlayacak fizikli üst düzey bir adam alınmalı. Imbula mesela düşünülebilir.

Nolur git ulan ben sövmekten bıktım sen gol yedirmekten bıkmadın.

Ayrılıyormuş kesinleşmiş 2milyon euro + bonusla Sparta Pragda Semih :A @Tolstoyevski

Feghouli geliyorsa Ben Arfa alınmaz artık çok lüks olur o. Daha çok ihtiyaç olan bölgeler var ondan önce :D
Oha adamlar Semih için sınırlarını zorlamış resmen :A
Feghouli kanat Belhanda ya da Ben Arfa gelirse 10 numarada olacakmış :A:A
Büyük sükse yapmışlar helal olsun :A