ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Selfie 1x7

Bu bölüm de normaldi
Dizide başroller tamam 2 karakterde iyi ama sıkıntı yan rollerdeki karakterlerde bir karekter 1 bölüm oynuyor 3 bölüm yok diğer karakter 2 bölüm oynuyor 1 bölüm yok zaten çoğu yan karakter ilgi çekici değil

Bölüme gelirsek Japon adam sevgili edinmiş ama ilişkileri çok ciddi gerçekten
bu bölüm Eliza kıskandı diğer kadını

Gönlümden vermek gelmiyor ama 7 verelim bari

Selfie 1x8

Eliza bu bölüm gözüme girdi ilk tefa bir başkasını düşünüp doğum günü partisi hazırladı peki sonra ne oldu ?
Japon adam geldi ben böyle şeyler sevmem dedi , partiyi mahvetti :/
Japon adam daha önce demiştim ağır başlı diye bu bölümde yaptıklarına şaşırmadım.
Bu arada dizi komedi dizisi ama ben hiç gülemiyorum

7

Son olarak 9-13 bölümler arası türkçe altyazı olmadığı için izleyemedim. Eğer birgün türkçe Altyazı çıkarsa izlerim. Hoş bir dizi zaten diziyi Karen için izledim. @Billy Kane

Bu arada @destere belli bir bölümden sonra yorumları yok
yeni fark ettim , unuttun galiba yorum yapmayı ?

dizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktım

ben buna üzülmedimde manhattan love story i çok sevmiştim onun bitirilmesi kötü oldu

Simdi @OzaN @cevaa yorumlarını okudum çoğunlukla fikirlerim aynı sizle hatta ben fazla puan bile vermişim ara sıra
7 puanlık dizidir fazlası zarar

dizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktım

ben buna üzülmedimde manhattan love story i çok sevmiştim onun bitirilmesi kötü oldu

7 puanlık dizidir fazlası zarar
O Manhattan dizisini çok seviyordun doğru
evet 7 puanlık dizi gerçekten , pilot bölümünü çok beğenmiştim ama gerisi gelmedi

1x7 yi çok önceden izlemiştim pek hatırlamıyorum.
1x8 i de az önce izledim pek yorumlanıcak bir olay olmadı. sıkıcıydı baya. bi o şişman kadının grup yapmıcaz henry demesi güldürdü.

Ohh sonunda bir site Selfie'nin kalan bölümlerini çevirmiş. Belki de çok önceden çevirdi ama ben bakmadığım için fark etmedim.

Sitenin adı Dizi Ay.
Ve sitede tüm diziler 1080p'li.

@OzaN Çok sevindim ya 8. bölüm ile dizide kalmıştım öyle.

@Billy Kane sende 8.bölümde kalmışsın 9 ile 13 bölümler çevrilmiş.
Zaten 20 dakika senin için sorun olmaz yine beraber izleyelim.

http://diziay.com/izle/selfie-1-sezon-9-bolum-1080p/#

1x9

başları biraz sıkıcı idi. sonradan ara ara güldürdü. bölüm sonu vuslat olmalıydı.

1x10

yine sıkıcıydı. vuslat oldu bu sefer ama yine eliza ile freddy arasında oldu. zaten bu ikili daha çok yakışıyor. destekçisiyim.