Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

bugün sadece 2 bölüm baktim
4ü gecmemeye özen gösteirim. Yarin planlarda degisiklik oldu gibi. Evdeysem 4 bölüm rahat bakarim gibi gibi
O zaman fren çok olmaz günde 2-4 bölüm rahat izleriz, 4 mümkün mertebe (istisnalar hariç) fren olsun o halde madem hızlı bitirmeyelim sindire sindire diyorsun

Reactions: Dosi
O zaman fren çok olmaz günde 2-4 bölüm rahat izleriz, 4 mümkün mertebe (istisnalar hariç) fren olsun o halde madem hızlı bitirmeyelim sindire sindire diyorsun
Bakarız duruma ya. Birbirimizi yönlendiririz
1 sene sonra yeniden eş zamanlı dizi izleme modumuz olacak

Reactions: Tolstoyevski
Dün 3x8 izledim
Elaine'nin Jerry'i şehvetli sesiyle kandırdığı bölüm
George ciddi bir ruh hastası
Elaine ile yakınlaşmaya çalışması harikaydı sesli güldürdü

Haftada 1-2 bölüm seçip izleyecem keşke tamamen unutabilsem...

İştahını kabarttık

Bari arada denk getir aynı bölümleri

------

@Tolstoyevski ne durumdasın?
2×6 ve sonrasına bakayım mı?

Bu aslında 3 oldu, bundan sonra sen görürsün 😡
2. Sezon bitsin yaparız yorum.

Bu arada bir ara her gece bir bölüm izleyeceğim demişsin, çabuk vazgeçmişsin demek ki
Sonra bu dediğim şeyle 5 ayda 2.kez diziyi bitireceğimi anladım ve vazgeçtim

2x5, 2x6, 2x7

Özellikle 2x5’te gelen gideni aratır temasını gördük. Elenie’nin üst kata taşınmasını engellemek adına dolaplar çevirirken sonunda müzikçiler yüzünden daha beterine denk gelmesi..

Bölümlerde sesli güldüğüm bir detay şimdilik olmadı, tebessüm ettiriyor elbette. Kramer az ama öz gözüken ve dizinin absürt kısmını temsil eden bir karakter gibi.

7.7

çok kısa olmuş. Ben sonra uzun yorumumla gelirim

Reactions: Tolstoyevski
ve yorum fırlatma zamanı. İlk sezon ortalama bir sezondu ama 2. sezon güzel başladı, her bölüm üstüne kata kata ilerlemeye başladı ve artık tüm karakterler ile bir bağ oluşuyor.

2. Sezon 1.-7. bölüm yorumları:
İlk bölümde kavun sahnesi ve Jerry'nin kız ile macerası güzeldi. 2. bölümde Jerry'nin anne ve babasının konuşma ve telefona bakma sahnesi oldukça eğlenceliydi. Aile yemeğide iyiydi. 3. Bölümde ise Jerry ve George'un Elaine'in babası ile olan sahneleri güzeldi. Jerry'nin ceketi karda mahvoldu ve kârlı çıkan Kramer oldu.
4. bölümde ise George'un kız arkadaşının telesekreterine bıraktığı mesajları o okumadan Jerry ile silmeye çalışma macerasını izledik Fena bir bölüm değildi
5. Bölüm çok keyifliydi. Elaine'in taşınma meselesini konu alan bir bölüm oldu. Tüm sahnelerden keyif aldım
George'un ve Jerry'nin aptallık ile ilgili konuşmalarıda eğlenceliydi. Elaine'in taşınmasını istediler ama yağmurdan kaçıp doluya yakalanma tabiri bu bölüme tam uydu

6. bölümde çok iyiydi. Heykel olayları güldürdü. Yalnız Friends dizisinde izlediğimiz temizlikçi kız sahnesini hatırlattı ama sonları farklıydı tabiki. Kramer'in sahte polis sahnesi baya güldürdü ve heykel kimseye yar olmadı

7. bölümde ise George'un sırf istediği tuvaleti kullanamaması üzerine istifa edip, sonra pişman olup hiç bir şey olmamış gibi toplantıya katılıp ve patronu tarafından ezilmesini izledik. Bu bölüm intikam temalı bir bölümdü. George ve Eleine, George'un patronundan, Kramer ve Jerry'de çamaşırhanedeki görevliden intikam almak için bir takım işlere koyuldular. Keyifli bir bölüm oldu ve zararlı çıkan yine kendileri oldular.

Seinfeld bölümleriyle diğer dizilere ilham olmuş bir dizi benim de Friends izlerken dikkatimi çeken 1-2 detay olmuştu

Seinfeld bölümleriyle diğer dizilere ilham olmuş bir dizi benim de Friends izlerken dikkatimi çeken 1-2 detay olmuştu
Açıkçası ev sahnesinde de bir ilham var gibiydi ama tamda değil

Bir sürü komedi dizileri var ve benzer kısımlar elbet olacaktır. HIMYM dizisini pek izlemedim daha ama onun Friends'den aldığı ile alaklı baya yorumlar okumuştum.

Reactions: xdragxx
@xdragxx e göre biz izlemiyoruz sanırım

Reactions: xdragxx and Dosi
HİMYM zaten birçok şeyde direkt Friends'ten almış

Benzer kısım olacak tabii ama alıntı yapmak başka
Avrupa Yakası'nın da birçok bölümü Seinfeld alıntısı. Gülse Birsel kendisi demiş zaten Seinfeld hayranı olduğunu ve alıntılar yaptıklarını mesela. Friends'te de izleri var bence.
------

@xdragxx e göre biz izlemiyoruz sanırım
7.7 puan vermişsin sori

Gerçi ilk 2 sezon çok yardırmıyordu ama bakalım 3.sezonla beraber yorumların değişecek mi