TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Dağhana bak pislik yaaa... Ağzımda kıl var diyip ağzındakini çiğnemeye devam ediyor :F Onur güzel g*t etti :A

Bugün Haftanın Finali'ne doyamadık. :A En efsanesini hatırlayalım. Terkos Hasan. :bhr:

@Harunnn60 @Ahmed @Çiğdem- @Forumdash

Benim türbanlı bacım mı 1.olmuş :A

Onur bey güzel konuştu ama 9 puan vermek yerine 10 puan verip eşitliği sağlayıp bu oyunu bozabilirdi.:)
10 bin gibi küçük bir para için insanların böyle küçük oyunlara başvurmasına şaşırmıyorum artık her hafta aynı şeyler yaşanıyor.:)
Affedersiniz ama Kadın goril gibi yemekleri sildi süpürdü sofra bezine kadar yerkende çok güzel çok güzel diyerek :F Sonra 2 puanları yapıştırıyor ve şampiyon oluyor :F

Ben olsam kavga çıkarırdım :A Öyle bütün yemekleri silip süpür sonra 1-2 puan ver 10 bini kap ooh ne güzel :A
Şu ağlayan adamcağızı çok kötü kandırdı kim osla sinirinden ağlar , kendisine sırf yüksek puan versin diye tüm yemeklerine çok beğendim yorumunu yaptı :A

Şu ağlayan adamcağızı çok kötü kandırdı kim osla sinirinden ağlar , kendisine sırf yüksek puan versin diye tüm yemeklerine çok beğendim yorumunu yaptı :A
yemekteyiz bildiğin türkiyenin özeti gibi oldu zaten. :A

bilgin hanım, din allah tarlada çalıştım argümanı ile milletin yüzüne gülüp arkasına geçiyor oyları cukkalıyor en sonda da hiç utanma sıkılma olmadan kazanıyor. :A Yok bizim millet akıllanmaz valla anladım ben iyice. :A

bilgin hanım, din allah tarlada çalıştım argümanı ile milletin yüzüne gülüp arkasına geçiyor oyları cukkalıyor en sonda da hiç utanma sıkılma olmadan kazanıyor. :A Yok bizim millet akıllanmaz valla anladım ben iyice. :A
Sırlar Dünyası gibi ibretlik ayat dersleri veriyor yemek programı :A :A :A

Uzun zaman sonra izledim, Dağhan ile Bilgin'i toplasan 1 insan etmez. Fakir edebiyatı yapıp, çok adaletli olduğunu gösterip kazandı Bilgin denen şahsiyet. Bunların çirkefliklerinden Sinem iyi bile gözüktü.

Filiz'in hakkıydı, insanlık olarak da Metin kazandı. Onur'da hadi yallah dercesine gönderdi Dağhan'ı, çok iyi oldu :A

Yemekler pişiyor :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre