TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Yine gıcık bir hafta geliyor gibi tanıtımda :A
Şu aşçıyım diyip sonuncu olan kadının programını izledim :A

Et pişirmekten başka menusu skandaldı yanı çocuklar bile daha iyi menu yapar Et zaten hazır al pişir ne var onda :A Dünya açsıcıymış ödülleri madalyaları varmış ama hazır eti pişirip getirmiş menude başka bir şey yok :F

Madalyalarını göster diyorlar gösteremem diyor :A Sanırım yemek yapmaktan anlamayan beceriksiz evde kalmış bir kadın oraya ünlü olmaya çıkmış :A @Ahmed @Forumdash

Şu aşçıyım diyip sonuncu olan kadının programını izledim :A

Et pişirmekten başka menusu skandaldı yanı çocuklar bile daha iyi menu yapar Et zaten hazır al pişir ne var onda :A Dünya açsıcıymış ödülleri madalyaları varmış ama hazır eti pişirip getirmiş menude başka bir şey yok :F

Madalyalarını göster diyorlar gösteremem diyor :A Sanırım yemek yapmaktan anlamayan beceriksiz evde kalmış bir kadın oraya ünlü olmaya çıkmış :A @Ahmed @Forumdash
Ama stratejisi güzeldi:A Kendinin kazanamyacağını anlayınca bastı ezik oğlana puanı:A

Zaten yaz geldi. hava geç kararıyor. Bugun yarın izlemeyi bırakır seyirci:A Dicem de izleyecek bişey yok o satte:A Esroşum da bozdu iyice morelim bozuk :T:
Yaz geliyor da ayoll hani Kar niye yağmıyor :F Bu kış damla kar yağmadı ilçeye yanı hiç yağmadı yağıp erise onada razıydım oda yok :A

Buz olunca yanıyordur :X Ne diyim inş yağmaz :X
İşte Nisan Mayıs gibi daha çok dolu yağıyor bir Mayıs ayında dolu yağmıştı ama kış ayını normal geçirmiştik şimdi normal kar da yağmadı :F

Bu kar elbet yağacak umarım yazın kar yağmasıyla karşılaşmayız 1 kerede osla yağacak bu kar :F

gecenin 4’ünde bir forumda Yemekteyiz konusu niye aktif olur ya :A

İşte Nisan Mayıs gibi daha çok dolu yağıyor bir Mayıs ayında dolu yağmıştı ama kış ayını normal geçirmiştik şimdi normal kar da yağmadı :F

Bu kar elbet yağacak umarım yazın kar yağmasıyla karşılaşmayız 1 kerede osla yağacak bu kar :F
Mevsimler değişti çok fantastik günler bizi bekliyor gelecek 10 sene içinde:Z

gecenin 4’ünde bir forumda Yemekteyiz konusu niye aktif olur ya :A
Fındık da bir yiyecek taam mı :A