TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Bu hafta izledim bu hafta en çirkef yarışmacılar vardı Hasret Hilal bide o genç oğlan ne öyle ya bugün ki hanımefendi ne kadar iyi bir hanımdı:D

Göremedim ama ev sahibi kadın kazanır umarım :A En iyisi o gibi :A
Oha bölüm yüklendiğinde mutlaka izle. Kırmızı ve pembe karışık kısa ve erkek modeli jöle ile kaldırılmış saç. Süper mini bir etek. Aşırı marjinal bi makyaj. Üstünden parlak bir yelek. Oha dedim. Kadının 68-70 yaşı vardı. 😱
Zaten bugünki kadının 51 yaşı varsa annesinde 68 falan vardır en az yani. 😱 Ama o ne tarzdı, bismillah

Oha bölüm yüklendiğinde mutlaka izle. Kırmızı ve pembe karışık kısa ve erkek modeli jöle ile kaldırılmış saç. Süper mini bir etek. Aşırı marjinal bi makyaj. Üstünden parlak bir yelek. Oha dedim. Kadının 68-70 yaşı vardı. 😱
Zaten bugünki kadının 51 yaşı varsa annesinde 68 falan vardır en az yani. 😱 Ama o ne tarzdı, bismillah
İzlerim :F
Kadının eve lüks gibi villa filan mı ? Normal daire mi ? Peki :A

Aman yarabbim, uzun süre sonra bakayım dedim beynim yandı. Allah kimseyi Hasretimsi insanlarla sınamasın, amin.:A

Bu haftaki yarişmacılardan birisi Dağhan olan oğlan fenomendeki Harun'un ikiziymiş. Bu kadar uyuz birini görmemeiştim. Aynı ikizi gibi :A kavga çıkarsın diye içeri sokulmuştu:X Fenomen izleyenler kimlerdi bilmiyorum haber vereyim dedim :A @Çiğdem- @Harunnn60 @xBUGRAx @Ahmed