Gözyaşı da geliyo hemenHemn bir günlük diziye takviye etsinler, heba oldu oyunculuk gösterecem diye.![]()
20 yaşında bi de.Gözyaşı da geliyo hemen![]()
Göremedim ama ev sahibi kadın kazanır umarım
Oha bölüm yüklendiğinde mutlaka izle. Kırmızı ve pembe karışık kısa ve erkek modeli jöle ile kaldırılmış saç. Süper mini bir etek. Aşırı marjinal bi makyaj. Üstünden parlak bir yelek. Oha dedim. Kadının 68-70 yaşı vardı. 😱Göremedim ama ev sahibi kadın kazanır umarımEn iyisi o gibi
![]()
İzlerimOha bölüm yüklendiğinde mutlaka izle. Kırmızı ve pembe karışık kısa ve erkek modeli jöle ile kaldırılmış saç. Süper mini bir etek. Aşırı marjinal bi makyaj. Üstünden parlak bir yelek. Oha dedim. Kadının 68-70 yaşı vardı. 😱
Zaten bugünki kadının 51 yaşı varsa annesinde 68 falan vardır en az yani. 😱 Ama o ne tarzdı, bismillah
Annesi evet.O annesi miymiş. 😱 Başını kaçırdım ama gördüm o pembeliyi arkadaşı, kardeşi sanmıştım.![]()
19. mu yoksa 30. katta.İzlerim
Kadının eve lüks gibi villa filan mı ? Normal daire mi ? Peki![]()
Kaçırdım o kısmı, neydi?Hahah kitabın ismi de anlamlı![]()
Kafaya takmama sanata sanırımKaçırdım o kısmı, neydi?
Kapalı kadın başımı şişirdiBu haftaki yarişmacılardan birisi Dağhan olan oğlan fenomendeki Harun'un ikiziymiş. Bu kadar uyuz birini görmemeiştim. Aynı ikizi gibikavga çıkarsın diye içeri sokulmuştu
Fenomen izleyenler kimlerdi bilmiyorum haber vereyim dedim
@Çiğdem- @Harunnn60 @xBUGRAx @Ahmed
Ben artık izlemiyorum bunlarıBu haftaki yarişmacılardan birisi Dağhan olan oğlan fenomendeki Harun'un ikiziymiş. Bu kadar uyuz birini görmemeiştim. Aynı ikizi gibikavga çıkarsın diye içeri sokulmuştu
Fenomen izleyenler kimlerdi bilmiyorum haber vereyim dedim
@Çiğdem- @Harunnn60 @xBUGRAx @Ahmed
Hayır sen niye bıraktın ben onu anlamadımBen artık izlemiyorum bunları![]()
![]()
![]()
Bir iğrenç kadın yemek masasında yılan yediğini anlatıyordu kapattım dahada soğudum bakmadımHayır sen niye bıraktın ben onu anlamadım![]()
yarın ki kapalı kadına bak benceBir iğrenç kadın yemek masasında yılan yediğini anlatıyordu kapattım dahada soğudum bakmadımYeni saati zaten uymuyordu bana öyle kaldı cnm
![]()
![]()
![]()