TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

İlk günkü herkese 3 veriyor, Onurdan laflarıyla güzel tokatlar bekliyorum yarın.

baktım biraz. Geçen hafta ki entrika nasıldı. Öğrenci kazansın diye öğrenciye 10 puan verem kadın resmen Entrikayı uçurdu
Evet hatırladım bence tuğba iyiydi ya biraz yanlış anlaşıldı gibi
Ama o ilk gün yarışan siyah saçlı kadın neydi öyle ya. deliha tiplemeleri, kro hareketler

Zannetmiyorum ya bu programı gıcıklar kazanıyor hep
İlk günkü herkese 3 veriyor, Onurdan laflarıyla güzel tokatlar bekliyorum yarın.
0:30
Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor

Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde

Ya bi sus dedi oha

Gıcık adam kazanacak bence de.

Ya bi sus dedi oha

Gıcık adam kazanacak bence de.
Belçikalı herif dışındakılerde umut yok kapalı kadın yüksek verirse börekçi herif belki elensin diye yapabilir ama kendide kazanmak istiyor düşükte verebilir bilemedim ama ondan süpriz çıkabilir

Belçikalı herif dışındakılerde umut yok kapalı kadın yüksek verirse börekçi herif belki elensin diye yapabilir ama kendide kazanmak istiyor düşükte verebilir bilemedim ama ondan süpriz çıkabilir
Lamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti